مرجـع دانـش پارس

مرجـع دانـش پارس

بانک جامع مقالات علمی-پژوهشی به زبان های فارسی و انگلیسی در بیش از پنجاه گرایش علمی-تحقیقاتی

آمار سایت

اشتراک در خبرنامه

جهت عضویت در خبرنامه لطفا ایمیل خود را ثبت نمائید

Captcha

آمار بازدید

  • بازدید امروز : 947
  • بازدید دیروز : 1388
  • بازدید کل : 4005168

مروری بر روش های کپسوله کردن روغن های با میزان امگا 3 بالا

مروری بر روش های کپسوله کردن روغن های با میزان امگا 3 بالا

نوع فایل:PDF تعداد صفحات :16 سال انتشار : 1394 چکیده اسیدهای چرب امگا 3 به صورت فزاینده ای به عنوان بخش مهمی از رژیم - غذایی جهت سلامت و پیشگیری از بیماری به کار گرفته می شود . این اسیدهای چرب به صورت طبیعی در ماهی های چرب مانند ماهی آزاد و ماهی تون و مکمل های روغن ماهی به وفور وجود ...

6,900 تومان

بررسی اثر فیبر رژیمی گندم بر روی خواص شیمیایی وارگانولپتیکی سوسیس هات داگ

بررسی اثر فیبر رژیمی گندم بر روی خواص شیمیایی وارگانولپتیکی سوسیس هات داگ

نوع فایل :PDF تعداد صفحات :6 سال انتشار :1394 چکیده هدف از این تحقیق تولید سوسیس هات داگ حاوی فیبر رژیمی گندم در شرایط صنعتی و ارزیابی خواص شیمیایی و ارگانولپتیکی آنها می باشد . نتایج حاکی از کاهش چربی و افزایش رطوبت ، خاکستر و pH تیمارها نسبت به نمونه شاهد بود .از نظر ویژگیهای حسی ...

6,900 تومان

بررسی اثر عصاره Ziziphus Numularia و تاثیرآن بر پایداری روغن آفتابگردان

بررسی اثر عصاره Ziziphus Numularia و تاثیرآن بر پایداری روغن آفتابگردان

نوع فایل :PDF تعداد صفحات :12 سال انتشار :1394 چکیده اکسیداسیون روغنها و چربی ها یکی از مشکلات عمدهی صنعتی و تغذیهای در صنایع غذایی میباشد؛ که این امر منجر به کاهش خصوصیات ارگانولیپتیکی و ارزش تغذیهای میگردد. یکی از این روشها استفاده از آنتیاکسیدانهای سنتتیکمیباشد، که امروزه به ...

6,900 تومان

ارزیابی فعالیت ضد باکتریایی سرکه سفید و جوش شیرین (بی کربنات سدیم )علیه بیوفیلم باکتری های استافیلوکوکوس اورئوس

ارزیابی فعالیت ضد باکتریایی سرکه سفید و جوش شیرین (بی کربنات سدیم )علیه بیوفیلم باکتری های استافیلوکوکوس اورئوس

نوع فایل:PDF تعداد صفحات :6 سال انتشار : 1394 چکیده تشکیل بیوفیلم که امروزه یکی از راه های ایجاد مقاومت به مواد ضد میکروبی در میکروارگانیسم ها به خصوص در باکتری ها دیده می شود. یکی از فاکتورهای حدت استافیلوکوکوس اورئوس نیز تشکیل بیوفیلم می باشد که نیاز مداوم به مواد ضد میکروبی ...

6,900 تومان

مروری بر ویژگی های کاربردی و رئولوژیکی پنیر موزرلا

مروری بر ویژگی های کاربردی و رئولوژیکی پنیر موزرلا

نوع فایل:PDF تعداد صفحات :15 سال انتشار : 1395 چکیده پنیر موزارلا از مهم ترین پنیرهای نرم نرسیده ایتالیایی واز گروه پنیرهای پاستافیلاتا یا دلمه قابل ارتجاع می باشد. که به طور سنتی از شیر کامل و پرچرب گاو با عملیات مالشی و پلاستیکی کردن از لخته تازه در ابداغ بدست می آید و ساختمان ...

6,900 تومان

بررسی اثر عصاره متانولی برگ زیتون بر پایداری حرارتی روغن کانولا

بررسی اثر عصاره متانولی برگ زیتون بر پایداری حرارتی روغن کانولا

نوع فایل:PDF تعداد صفحات :14 سال انتشار : 1395 چکیده چربی ها و روغن ها مواد غذایی با ارزشی هستند که بعنوان واسطه انتقال حرارت به ماده غذایی عمل می کنند.اکسیداسیون از عوامل مهم فساد روغن ها بوده که یکی از راه های جلوگیری از آن افزودن آنتی اکسیدان است.در این پژوهش عصاره متانولی برگ ...

6,900 تومان

دسته بندی کیفیتی پسته با استفاده از تکنیک های پردازش تصویر

دسته بندی کیفیتی پسته  با استفاده از تکنیک های پردازش تصویر

نوع فایل :PDF تعداد صفحات :12 سال انتشار :1395 چکیده پسته یکی از محصولات بسیار مهم صادراتی کشورمحسوب می شود و سالانه درآمدهای زیادی از طریق صادرات این محصول به کشورهای هدف، حاصل می گردد. با توجه به اهمیت صادرات محصول پسته برای کشور،توجه به دسته بندی کیفی محصول پسته امری بسیار مهم ...

6,900 تومان

اثر عصاره نارنج و بسته بندی تحت خلاء بر ویژگی های شیمیایی،میکروبی و حسی ماهی قزل آلای رنگین کمان در طول نگهداری در دمای یخچالی

اثر عصاره نارنج و بسته بندی تحت خلاء بر ویژگی های شیمیایی،میکروبی و حسی ماهی قزل آلای رنگین کمان در طول نگهداری در دمای یخچالی

نوع فایل :PDF تعداد صفحات :16 سال انتشار :1395 چکیده به دلیل فسادپذیری سریع ماهی و محصولات دریایی، اغلب روش هایی که بتواند عمر ماندگاری این گونه محصولات را افزایش دهد، مورد توجه می باشد ماهی قزل آلای رنگین کمان یکی از گونه های ماهیان می باشد که در صورت بهره برداری مناسب می تواند ...

6,900 تومان

اثر آنزیم ترانس گلوتامیناز میکروبی و صمغ هیدروکسی پروپیل متیل سلولز بر ویژگی های حسی و رنولوژیکی اسپاگتی بدون گلوتن

اثر آنزیم ترانس گلوتامیناز میکروبی و صمغ هیدروکسی پروپیل متیل سلولز بر ویژگی های حسی و رنولوژیکی اسپاگتی بدون گلوتن

نوع فایل :PDF تعداد صفحات :19 سال انتشار :1395 چکیده سلیاک یکی از رایج ترین ناهنجاری های روده ای است که در اثر مصرف پروتئین گلوتن ایجاد می شود. هدف از این پژوهش بررسی امکان استفاده از صمغ هیدروکسی پروپیل متیل سلولز و آنزیم ترانس گلوتامیناز میکروبی در تولید اسپاگتی بدون گلوتن بوده ...

6,900 تومان

بهينه سازی ضريب نفوذ موثر رطوبت و مدلسازی رياضی سنتيك خشك كردن كف پوشی شير موز

بهينه سازی ضريب نفوذ موثر رطوبت و مدلسازی رياضی سنتيك خشك كردن كف پوشی شير موز

نوع فایل:PDF تعداد صفحات :15 سال انتشار : 1395 چکیده شیر و آب میوه به علت ارزش تغذیه ای فراوان، مصرف گسترده ای در میان افراد جامعه دارند.موز علی رغم ویژگی منحصر به فردی که دارد اما به دلیل تغییر رنگ نامطلوب پس از برداشت ،خشک کردن به عنوان یک روش مناسب فراورى جهت افزایش ماندگارى ...

6,900 تومان

بررسی امکان تولید آبمیوه سیب موز سین بیوتیک

بررسی امکان تولید آبمیوه سیب موز سین بیوتیک

نوع فایل :PDF تعداد صفحات :10 سال انتشار :1395 چکیده نتایج آنالیز واریانس کاهش شفافیت آبمیوه سیب موز و افزایش کدورت، کاهش بریکس نمونه ها، کاهش اندیس فرمالین را با گذشت زمان نشان می دهد. از دیدگاه ارزیاب ها نسبت به گذشت زمان ارزش نمونه ها کم شد. زنده مانی پروبیوتیک ها در طول 28 روز ...

6,900 تومان

بررسی و تحلیل مزایای بکارگیری نانو ذرات نقره در بسته بندیهای صنایع غذایی

بررسی و تحلیل مزایای بکارگیری نانو ذرات نقره در بسته بندیهای صنایع غذایی

نوع فایل:PDF تعداد صفحات :6 سال انتشار : 1395 چکیده هدف از بسته بندی مواد غذایی علاوه بر سهولت چرخه توزیع و دسترسی مصرف کننده ، جلوگیری از فساد باکتریها و از دست رفتن مواد مغذی و در نتیجه، افزایشمدت زمان ماندگاری است. عمده ترین کاربردهای فناوری نانو در مبحث غذا در حوزه بسته بندی ...

6,900 تومان

طرح جابر برنج

طرح جابر برنج

طرح جابر برنج طرح جابر برنج مناسب برای پایه اول، دوم و سوم دبستان به همراه دفتر کارنما با فرمت ورد و قابل ویرایش این فایل کامل و آماده است و جهت ارائه به همکاران فرهنگی می باشد. این نمونه طرح جابر که برای شما تهیه کرده ایم و با قیمت مناسب در دسترس شما قرار داده ایم طرح ... ...

دریافت فایل : طرح جابر برنج

مراحل ساختمان سازی

مراحل ساختمان سازی در این تحقیق موضوعات مراحل انجام کار ساختمان سازی بعد از انجام قرارداد تجهیز کارگاه و اماده کردن کارگاه ساختمانی تسطیح محوطه گود برداری زهکشی پر کردن چاه ها  قنوات و قطع اشجار نقاط نشانه و مبدا ساختمان ها و تجهیزات و تجهیز کارگاه تحویل وکنترل مصالح ...

دریافت فایل : مراحل ساختمان سازی
وکتور کورل 12دعای فرج

وکتور کورل 12دعای فرج

دعای فرج امام زمان (عج)  وکتور کورل 12دعای فرج  برای برش شبرنگ و حکاکی لیزر . قابلیت بزرگ نمایی . طرح برداری . کورل 12 . ... ...

دریافت فایل : وکتور کورل 12دعای فرج

اگر به یک وب سایت یا فروشگاه رایگان با فضای نامحدود و امکانات فراوان نیاز دارید بی درنگ دکمه زیر را کلیک نمایید.

ایجاد وب سایت یا
فروشگاه حرفه ای رایگان

مجموعه بی نظيری از مقالات علمی پژوهشی،پروژه های دانشجويی،كتاب،نشریات و فيلم های مستند آموزشی

فید خبر خوان    نقشه سایت    تماس با ما