مرجـع دانـش پارس

مرجـع دانـش پارس

بانک جامع مقالات علمی-پژوهشی به زبان های فارسی و انگلیسی در بیش از پنجاه گرایش علمی-تحقیقاتی

آمار سایت

اشتراک در خبرنامه

جهت عضویت در خبرنامه لطفا ایمیل خود را ثبت نمائید

Captcha

آمار بازدید

  • بازدید امروز : 178
  • بازدید دیروز : 1142
  • بازدید کل : 4418748

The pH of the reaction mixture affects bio-production of lactic acid by loofa immobilized Rhizopus oryzae PTCC 5263


The pH of the reaction mixture affects bio-production of lactic acid by loofa immobilized Rhizopus oryzae PTCC 5263

نوع فایل:PDF

تعداد صفحات :6

سال انتشار : 1395

چکیده

 Lactic acid production by Rhizopus oryzae PTCC 5263 was evaluated in the present study and the strain’s ability in production of this organic acid was carried out at various pH ranges of the culture media. Lactic acid production was optimized upon the fermentation being controlled at pH 4.5 by adding calcium carbonate slurry and maximum lactic acid concentration was 41 g/l. Additionally, the production of lactic acid by loofa immobilized R. oryzae was compared with free cells and the maximum productivity was obtained during second 24 h of fermentation for immobilized cells (1.82 g/l.h) and final production and yield of lactic acid were 54.06g/l and 45.6%, respectively. Therefore, the immobilization of R. oryzae in loofa sponge can sustain stable morphology control in filamentous fungal fermentation and prevent the oxygen and nutrient limitations. Thus, cell immobilization via adsorption in the bare pieces of loofa sponge is a suitable technique in lactic acid production

واژگان کلیدی

 Lactic acid; Rhizopus oryzae; Loofa sponge; Immobilization; Fermentation


مبلغ قابل پرداخت 6,900 تومان

توجه: پس از خرید فایل، لینک دانلود بصورت خودکار در اختیار شما قرار می گیرد و همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال می شود. درصورت وجود مشکل می توانید از بخش تماس با ما ی همین فروشگاه اطلاع رسانی نمایید.

Captcha
پشتیبانی خرید

برای مشاهده ضمانت خرید روی آن کلیک نمایید

  انتشار : ۳۱ تیر ۱۳۹۵               تعداد بازدید : 1315

برچسب های مهم

دیدگاه های کاربران (0)

شناسايي و ارزيابي جنبه هاي زيست محيطيريسك هاي ايمني و بهداشتي

شناسايي و ارزيابي جنبه هاي زيست محيطيريسك هاي ايمني و بهداشتي

حجم فایل : 1.9 MB نوع فایل : پاور پوینت تعداد اسلاید ها : 39 عنوان دوره: شناسايي و ارزيابي جنبه هاي زيست محيطي/ريسك هاي ايمني و بهداشتي فهرست مروری بر تعاریفآشنایی با فرآیند شناسایی و ارزیابی ریسکآشنایی با متدهای ارزیابی و تشریح روش FMEAکارگاه عملي 1 - خطر ( Hazard ) ... ...

طرح جابربن حیان دستگاه گوارش   مخصوص پایه ابتدایی  فقط 9900 تومان

طرح جابربن حیان دستگاه گوارش مخصوص پایه ابتدایی فقط 9900 تومان

معرفی : بهترین طرح جابربن حیان ابتدایی دستگاه گوارش ( مخصوص پایه ابتدایی)قیمت فقط 9900 تومان :(بصورت ورد و قابل ویرایش ) این نمونه طرح جابر که برای شما تهیه کرده ایم و با قیمت مناسب 9900 تومان در دسترس شما قرار داده ایم طرح جابربن حیان دستگاه گوارش می باشد که بلافاصله بعد ... ...

زراعت عمومی

زراعت عمومی

حجم فایل : 3.3 MB نوع فایل : پاور پوینت تعداد اسلاید ها : 316 بنام خدا زراعت عمومی جایگاه درسدرس زراعت عمومی به ارزش 3 واحد جزء دروس اصلی رشته اقصاد کشاورزی در مقطع کارشناسی میباشد. هدف کلی درسهدفهای ارائه این درس به دانشجویان رشته اقتصاد کشاورزی عبارتند از:شناخت و طبقه ... ...

دریافت فایل : زراعت عمومی

اگر به یک وب سایت یا فروشگاه رایگان با فضای نامحدود و امکانات فراوان نیاز دارید بی درنگ دکمه زیر را کلیک نمایید.

ایجاد وب سایت یا
فروشگاه حرفه ای رایگان

Par3store@gmail.com

مجموعه بی نظيری از مقالات علمی پژوهشی،پروژه های دانشجويی،كتاب،نشریات و فيلم های مستند آموزشی

فید خبر خوان    نقشه سایت    تماس با ما