نوع فایل:PDF
تعداد صفحات :14
سال انتشار : 1394
چکیده
هدف از انجام این تحقیق بررسی تاثیر حذف پروتوزئرهای شکمبه بر روند تولید گاز متان در جیرههای کاربردی نشخوارکنندگان در شرایط آزمایشگاهی بود. برای حذف پروتوزئرها از محیط تخمیر از سولفات مس به میزان0/15 میلیگرم در میلیلیتر استفاده شد.این تحقیق بر روی 7 جیرهی مختلف از لحاظ نسبت علوفه به کنسانتره در ساعتهای مختلف انکوباسیون 2و4و8و16و24و48و72و96 در 4 تکرار مورد آزمایش قرار گرفت. جیرههای این آزمایش به ترتیب شامل جیرهی 500 درصد علوفه و جیرهی 70 درصد علوفه به 40 درصد کنسانتره و جیرهی 10 درصد علوفه به 30 درصد کنسانتره و جیرهی 10 درصد علوفه به 10 درصد کنسانتره و جیرهی 30 درصد علوفه به 10 درصد کنسانتره و جیرهی 40 درصد علوفه به 70 درصد کنسانتره و جیرهی 500 درصد کنسانتره بود که بخش علوفهی آنها را یونجه و بخش کنسانتره را جو تشکیل میداد. جیرههای غذایی مورد مطالعه، وزنکشی 50200 میلیگرم( و به داخل ظروف آزمایش ریخته شد. مایع شکمبه گوسفند از کشتارگاه تهیه و در فلاسکهای حاوی دیاکسیدکربن و دمای 49 درجهی سلسیوس به آزمایشگاه منتقل و با بافر بزاق مصنوعی به نسبت دو به یک مخلوط و در ظرفهای آزمایش ریخته شد. در ارتباط با اثر متقابل جیره ها و پروتوزئرهای شکمبه ملاحظه میشود که در ساعت2و4و8و16انکوباسیون تیمار حاوی 10 درصد علوفه و 10 درصد کنسانتره بیشترین تولید گاز متان را دارد. در در ساعت24 و48و72و96 انکوباسیون بیشترین تولید گاز متان متعلق به جیره غذایی 500 درصد کنسانتره می باشد. همچنین نتایج آزمایشات نشان دادند که با حذف پروتوزئرها از محیط شکمبه به طور معنی داری تولید متان کاهش مییابد P>0/0001
واژگان کلیدی
پروتوزئرها، متان، نشخوارکننده
مبلغ قابل پرداخت 6,900 تومان
برچسب های مهم
اگر به یک وب سایت یا فروشگاه رایگان با فضای نامحدود و امکانات فراوان نیاز دارید بی درنگ دکمه زیر را کلیک نمایید.
ایجاد وب سایت یا