مرجـع دانـش پارس

مرجـع دانـش پارس

بانک جامع مقالات علمی-پژوهشی به زبان های فارسی و انگلیسی در بیش از پنجاه گرایش علمی-تحقیقاتی

آمار سایت

اشتراک در خبرنامه

جهت عضویت در خبرنامه لطفا ایمیل خود را ثبت نمائید

Captcha

آمار بازدید

  • بازدید امروز : 450
  • بازدید دیروز : 717
  • بازدید کل : 4307340

تاثیر 1-متیل سیکلو پروپن در نرم کردن برش های تازه از میوه های کیوی، انبه وقطعات یابرش های خرمالو


تاثیر 1-متیل سیکلو پروپن در نرم کردن برش های تازه از میوه های کیوی، انبه وقطعات یابرش های خرمالو

نوع فایل:PDF

تعداد صفحات:8

سال انتشار:1395

چکیده

فرآورده های اتیلن با زخم زدن طی فرایند برش تازه و انباشته شدن این گاز در بسته های برش تازه ی میوه می تواند برای کیفیت آنها زیان آورباشد تاثیر 1-متیل سیکلو پروپن و اتیلن مسدود کننده قبل یا بعداز پردازش بر کیفیت برش تازه ی کیوی،انبه وخرمالو با ذخیره 5 سانتی گراد ارزیابی می شود.برش تازه ی کیوی در نرخ آهسته تری نرم می شود و نرخ فرآورده ی اتیلن آن در پاسخ به-1 متیل سیکلو پروپن هیدروکربن کاهش می یابد.خواه این عمل قبل یابعد از فرایند انجام گیرد. 2دقیقه فرورفتگی در 0/09m(w/v1%) کلسیم کلرید 2 cacl تاثیر 1-متیل سیکلو پروپن را با تثبیت مواد محافظ و 1- متیل سیکلو پروپن افزایش میزمانیکه 1- متیل سیکلو پروپن به (L دهد وبر رنگ برش های تازه ی کیوی تاثیر نمی گذارد نرم کردن و قهوه ای شدن(کاهش ارزش کار برده می شودبه طور مستقیم بر برش های انبه به تعویق می افتد.نرخ تنفس برش های انبه با 1- متیل سیکلو پروپن تغییرنمی کند در حالی که فرآورده ی اتیلن تنها در جهت خاتمه یافتن زندگی تاقچه ای عمل می کند.برش خرمالوبا 1- متیل سیکلو پروپن(L بعد از پردازش نرخ فرآورده ی اتیلن بالاتر رفته که با نرخ نرم شدن آهسته تر ورنگ تیره ی آهسته تر آرام تر(کاهش ارزشهمراه است در حالی که نرخ تنفس تحت تاثیر قرار نمی گیرد.

واژگان کلیدی

اتیلن،رنگ، کیفیت ،نرخ تنفس، تثبیت مواد


مبلغ قابل پرداخت 6,900 تومان

توجه: پس از خرید فایل، لینک دانلود بصورت خودکار در اختیار شما قرار می گیرد و همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال می شود. درصورت وجود مشکل می توانید از بخش تماس با ما ی همین فروشگاه اطلاع رسانی نمایید.

Captcha
پشتیبانی خرید

برای مشاهده ضمانت خرید روی آن کلیک نمایید

  انتشار : ۲۱ تیر ۱۳۹۵               تعداد بازدید : 2072

برچسب های مهم

دیدگاه های کاربران (0)

ارزیابی کار و زمان

ارزیابی کار و زمان

حجم فایل : 500.5 KB نوع فایل : پاور پوینت تعداد اسلاید ها : 48 بنام خدا 1 ارزیابی کار و زمانTime and Work Measurement 2 منابع جزوه درسی از آدرس ذیل www.koochakzadeh.irارزيابي كار و زمان، دكتر مرعشي، انتشارات کار آفرینان بصيرارزیابی کار و زمان دفتر بین المللی کار، ترجمه ... ...

دریافت فایل : ارزیابی کار و زمان
ورمی کمپوست

ورمی کمپوست

حجم فایل : 2.1 MB نوع فایل : پاور پوینت تعداد اسلاید ها : 28 به نام خداوند بخشنده مهربان مگر نمی بینید که برای انسان از آنچه دست قدرت ما درست کرده حیواناتی آفریدیم که مالک آن شده اند. وحیوانات را برای ایشان رام کرده ایم که هم مرکوبشان است و هم از آن می خورند. واز آن ... ...

دریافت فایل : ورمی کمپوست
طرح جابر اعتیاد

طرح جابر اعتیاد

طرح جابر اعتیاد طرح جابر اعتیاد مناسب برای پایه سوم دبستان به همراه دفتر کارنما با فرمت ورد و قابل ویرایش این فایل کامل و آماده است و جهت ارائه به همکاران فرهنگی می باشد. این نمونه طرح جابر که برای شما تهیه کرده ایم و با قیمت مناسب در دسترس شما قرار داده ایم طرح جابر کلاس ... ...

دریافت فایل : طرح جابر اعتیاد
بسته بندی شیر و فرآورده های لبنی

بسته بندی شیر و فرآورده های لبنی

حجم فایل : 223.8 KB نوع فایل : پاور پوینت تعداد اسلاید ها : 41 بسمه تعالی بسته بندی شیر و فرآورده های لبنی: مقدمه و تاریخچه امروزه بسته بندی به عنوان جزئی ضروری در فرآیند مواد غذایی محسوب می شود و برای نگهداری، محافظت، اطلاع رسانی ، بازاریابی و.. از آن استفاده میشود . در ... ...

اگر به یک وب سایت یا فروشگاه رایگان با فضای نامحدود و امکانات فراوان نیاز دارید بی درنگ دکمه زیر را کلیک نمایید.

ایجاد وب سایت یا
فروشگاه حرفه ای رایگان

مجموعه بی نظيری از مقالات علمی پژوهشی،پروژه های دانشجويی،كتاب،نشریات و فيلم های مستند آموزشی

فید خبر خوان    نقشه سایت    تماس با ما