نوع فایل:PDF تعداد صفحات :7 سال انتشار : 1394 نویسنده مریم علمی - دانشجوی کارشناسی ارشد ارتباط تصویری گرافیک چکیده ایران از برترین صادرکنندگان خرمای جهان است ولی ارزش صادراتی هر کیلوگرم خرمای ایران در سطح پایینی بوده و اغلب بستهبندیهای خرما در ایران شکل و طرح یکسانی دارند، ...
نوع فایل:PDF تعداد صفحات :5 سال انتشار : 1394 چکیده در این تحقیق برای تولید ماست بیفیدوباکتریوم ولاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس 1 لیتر شیر استرلیزه کم چرب و 20 گرم شیر پروبیوتیک درون ظرف ریخته و سپسس عصاره گیاهی در هر ظرف به میزان0.01و0.02و0.03درصد اضافه میکنیم وگرمخانه گذاری در دمای41درجه ...
نوع فایل:PDF تعداد صفحات :8 سال انتشار : 1394 چکیده امروزه به خوبی روشن شده است که تخریب اکسیداتیو ناشی از فعالیت رادیکال های آزاد موجب بروز و پیشرفت تعدادی ازبیماری های مزمن از قبیل بیماری های قلبی عروقی، آترواسکلروز، سرطان، آلزایمر، پارکینسون، کاتاراکت و التهاب می ...
نوع فایل:PDF تعداد صفحات:8 سال انتشار:1394 چکیده با توجه به اینکه گندم محصولی مهم و اساسی در بخش کشاورزی و غذای اصلی مردم جهان میباشد و با توجه به نقش اساسی آنزیم های آرد در توليد محصولات مختلف نانوایی بخصوص نان، شناخت کافی از فعاليت آنها می تواند ما را در توليد محصولات با کيفيت ...
نوع فایل:PDF تعداد صفحات:8 سال انتشار:1395 چکیده میکروامولسیونها سیستمهای ویژهای هستند که برخلاف امولسیونها دارای ذرات در ابعاد نانو )در حدود 055 05 نانومتر( و به طور چشم گیری پایدار میباشند که به دلیل ابعاد کوچک و سطح زیاد میتوانند ترکیبات مؤثره را به صورت کنترل شدهتری آزاد کنند. ...
نوع فایل:PDF تعداد صفحات:5 سال انتشار:1395 چکیده هدف از این مطالعه بررسی مهاجرت مواد شیمیایی به داخل ظروف پلیمری مختلف بود . 06 نمونه ظرف به 5 گروه تقسیم ( شدند: گروه 1 N=15 ( ظروف یکبار مصرف تولیدی از جنس پلی پروپیلن ، گروه 2 ظروف از جنس پلی استایرن ) N=) 15( ، گروه 3 N=( 15 ( ظروف از جنس پلی ...
نوع فایل:PDF تعداد صفحات:14 سال انتشار:1395 چکیده در این تحقیق به بررسی رفتار رئولوژیکی حالت پایدار مربا پرداخته شد. در وابستگی دما از شاخص پایداری نشان داده شد که ویژگی های حالت پایدار به تنهایی برای مشخص کردن رفتار رئولوژیکی مربا، کافی نیستند. مربا، ویژگی های رئولوژیکی ...
نوع فایل:PDF تعداد صفحات:17 سال انتشار:1394 چکیده محصولات سرخ شده به طور گستردهای در سرتاسر جهان مصرف میشود هرچند که برحسب تفاوتهای جغرافیایی و نوع مواد اولیه دردسترس گاها روشهای مختلفی برای تهیه آنها به کار برده میشود. سرخ کردن یکی از فرآیندهای قدیمی و متداول پخت غذا با ...
نوع فایل:PDF تعداد صفحات:10 سال انتشار:1394 چکیده رشد کپک و مخر در محصولات غذایی، اجتناب ناپذیر است، بادام درختی از جمله محصولاتی است که علارغم خواص بسیار زیادی که برای سلامتی دارد، به واسطه رطوبتی که در ساختارش وجود دارد، محل مناسبی برای ورود و رشد میکروارگانیسم ها می باشد. اما ...
نوع فایل:PDF تعداد صفحات :11 سال انتشار : 1394 چکیده در این مطالعه، اثر نانو ذرات چربی جامد (SLN) حاوی اسانس دارچین (CES) بر مدت ماندگاری میوههای نارنگی، مورد بررسی قرار گرفت. غلظت 0333 قسمت در میلیون از CES استفاده شد و قارچ پنیسیلیوم اکسپانسوم (PE) در هر غلظت از CES ، به میوههای نارنگی ...
نوع فایل :PDF تعداد صفحات :11 سال انتشار :1395 چکیده لوبیا دارای ارزش غذایی بالایی می باشد، بنابراین آگاهی از خواص فیزیکی آن به منظور بهبود طراحی تجهیزات مورد استفاده در فرآوری آن و حفظ هر چه بیشتر مواد مغذی آن ضروری می باشد. در همین راستا ویژگی های فیزیکی چهار رقملوبیای پر مصرف ...
نوع فایل :PDF تعداد صفحات :6 سال انتشار :1395 چکیده پری بیوتیک ها به عنوان مواد غذایی غیر قابل هضم تعریف می شوند که به طور انتخابی افزایش و یا فعالیت یک یا چند گونه باکتری را در روده بزرگ تحریک می کنند و درنتیجه به نفع آنهایی می شود که آنها را هضم می کنند. پری بیوتیک هاوقتی که به ...
نوع فایل:PDF تعداد صفحات :10 سال انتشار : 1394 چکیده در این مقاله، مطالعه ای بر روی شرایط و روش بهینه جهت تولید پلی گلوتامیک اسید که یکی از محصولات فرایند تخمیر می باشد و توسط باکتری ها و عمدتاً توسط گونه های باسیلوس تولید می شود ، انجام پذیرفت . این بیوپلیمر دارای ...
نوع فایل :PDF تعداد صفحات :18 سال انتشار :1394 چکیده هزاران سال است که مردم نقاط مختلف دنیا از نوشیدنی ها برای رفع تشنگی ، کسب مواد مغذی و یا درمان برخی بیماری ها استفاده می کنند. آگاهی از نوع و روش های تولید نوشیدنی های بومی کشورهای مختلف از جنبه های متعددی ارزشمنداست که آشنایی با ...
نوع فایل:PDF تعداد صفحات :7 سال انتشار : 1394 چکیده با توجه به افزایش سطح آگاهی مردم در خصوص ارتباط بین مصرف زیاد چربی و بیماری هایی مانند دیابت، سرطان و بیماری های قلبی، تقاضا برای مصرف غذاهای با چربی کمتر، بیشتر شده و جوامع به مصرف فراورده های رژیمی و سالم روی آورده اند. در واقع ...
حجم فایل : 257.6 KB نوع فایل : پاور پوینت تعداد اسلاید ها : 18 بنام خدا 1 2 تعيين ساختار سه بعدي پروتئين بر اساس توالي اسيدهاي آمينه 3 فهرست آشنايي با پروتئين و ساختارهاي آنتعريف مسالهکارهاي انجام شدهکارهاي آيندهنتيجهگيري و زمانبندي 4 آشنايي با پروتئين و ساختارهاي آن 5 ... ...
وکتور کورل 12 اذان . همراه با اعراب . وکتور کورل اذان برای برش شبرنگ و حکاکی لیزر . قابلیت بزرگ نمایی . طرح برداری . کورل 12 . طرح برداری قابل برش توسط دستگاه برش شبرنگ و حکاکی توسط لیزر ... ...
اگر به یک وب سایت یا فروشگاه رایگان با فضای نامحدود و امکانات فراوان نیاز دارید بی درنگ دکمه زیر را کلیک نمایید.
ایجاد وب سایت یا