مرجـع دانـش پارس

مرجـع دانـش پارس

بانک جامع مقالات علمی-پژوهشی به زبان های فارسی و انگلیسی در بیش از پنجاه گرایش علمی-تحقیقاتی

آمار سایت

اشتراک در خبرنامه

جهت عضویت در خبرنامه لطفا ایمیل خود را ثبت نمائید

Captcha

آمار بازدید

  • بازدید امروز : 844
  • بازدید دیروز : 1403
  • بازدید کل : 4014270

آسیب شناسی بصری بسته بندی خرما در ایران

آسیب شناسی بصری بسته بندی خرما در ایران

نوع فایل:PDF تعداد صفحات :7 سال انتشار : 1394 نویسنده مریم علمی - دانشجوی کارشناسی ارشد ارتباط تصویری گرافیک چکیده ایران از برترین صادرکنندگان خرمای جهان است ولی ارزش صادراتی هر کیلوگرم خرمای ایران در سطح پایینی بوده و اغلب بستهبندیهای خرما در ایران شکل و طرح یکسانی دارند، ...

6,900 تومان

اثرعصاره آویشن بر زنده مانی باکتریهای پروبیوتیک در ماست پروبیوتیک

اثرعصاره آویشن بر زنده مانی باکتریهای پروبیوتیک در ماست پروبیوتیک

نوع فایل:PDF تعداد صفحات :5 سال انتشار : 1394 چکیده در این تحقیق برای تولید ماست بیفیدوباکتریوم ولاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس 1 لیتر شیر استرلیزه کم چرب و 20 گرم شیر پروبیوتیک درون ظرف ریخته و سپسس عصاره گیاهی در هر ظرف به میزان0.01و0.02و0.03درصد اضافه میکنیم وگرمخانه گذاری در دمای41درجه ...

6,900 تومان

انکپسولاسیون عصاره دانه انگور سیاه و کاربرد آن در دوغ

انکپسولاسیون عصاره دانه انگور سیاه و کاربرد آن در دوغ

نوع فایل:PDF تعداد صفحات :8 سال انتشار : 1394 چکیده امروزه به خوبی روشن شده است که تخریب اکسیداتیو ناشی از فعالیت رادیکال های آزاد موجب بروز و پیشرفت تعدادی ازبیماری های مزمن از قبیل بیماری های قلبی عروقی، آترواسکلروز، سرطان، آلزایمر، پارکینسون، کاتاراکت و التهاب می ...

6,900 تومان

بررسی تاثیر آرد والسهای مختلف بر فعالیت آنزیم آلفا آمیلاز و فاکتورهای کیفی پروتئین

بررسی تاثیر آرد والسهای مختلف بر فعالیت آنزیم آلفا آمیلاز و فاکتورهای کیفی پروتئین

نوع فایل:PDF تعداد صفحات:8 سال انتشار:1394 چکیده با توجه به اینکه گندم محصولی مهم و اساسی در بخش کشاورزی و غذای اصلی مردم جهان میباشد و با توجه به نقش اساسی آنزیم های آرد در توليد محصولات مختلف نانوایی بخصوص نان، شناخت کافی از فعاليت آنها می تواند ما را در توليد محصولات با کيفيت ...

6,900 تومان

بررسی امکان تشکیل سیستمهای میکروامولسیونی با استفاده از اسانس روغنی زیره سبز با استفاده ار سورفاکتانت یونی AOT

بررسی امکان تشکیل سیستمهای میکروامولسیونی با استفاده از اسانس روغنی زیره سبز با استفاده ار سورفاکتانت یونی AOT

نوع فایل:PDF تعداد صفحات:8 سال انتشار:1395 چکیده میکروامولسیونها سیستمهای ویژهای هستند که برخلاف امولسیونها دارای ذرات در ابعاد نانو )در حدود 055 05 نانومتر( و به طور چشم گیری پایدار میباشند که به دلیل ابعاد کوچک و سطح زیاد میتوانند ترکیبات مؤثره را به صورت کنترل شدهتری آزاد کنند. ...

6,900 تومان

بررسی سطح مهاجرت کلی در ظروف پلیمری به داخل مشابه مواد غذايی

بررسی سطح مهاجرت کلی در ظروف پلیمری به داخل مشابه مواد غذايی

نوع فایل:PDF تعداد صفحات:5 سال انتشار:1395 چکیده هدف از این مطالعه بررسی مهاجرت مواد شیمیایی به داخل ظروف پلیمری مختلف بود . 06 نمونه ظرف به 5 گروه تقسیم ( شدند: گروه 1 N=15 ( ظروف یکبار مصرف تولیدی از جنس پلی پروپیلن ، گروه 2 ظروف از جنس پلی استایرن ) N=) 15( ، گروه 3 N=( 15 ( ظروف از جنس پلی ...

6,900 تومان

بررسی خواص رئولوژیکی مربا و شاخص های پایداری آن

بررسی خواص رئولوژیکی مربا و شاخص های پایداری آن

نوع فایل:PDF تعداد صفحات:14 سال انتشار:1395 چکیده در این تحقیق به بررسی رفتار رئولوژیکی حالت پایدار مربا پرداخته شد. در وابستگی دما از شاخص پایداری نشان داده شد که ویژگی های حالت پایدار به تنهایی برای مشخص کردن رفتار رئولوژیکی مربا، کافی نیستند. مربا، ویژگی های رئولوژیکی ...

6,900 تومان

بررسی اثر مقایسه ای صمغ بالنگو، صمغ شیرازی، صمغ آنغوزه، صمغ ترنجبین در پوشانندگی پوشانندگی و بافت قطعات سرخ شدنی ناگت مرغ

بررسی اثر مقایسه ای صمغ بالنگو، صمغ شیرازی، صمغ آنغوزه، صمغ ترنجبین در پوشانندگی پوشانندگی و بافت قطعات سرخ شدنی ناگت مرغ

نوع فایل:PDF تعداد صفحات:17 سال انتشار:1394 چکیده محصولات سرخ شده به طور گستردهای در سرتاسر جهان مصرف میشود هرچند که برحسب تفاوتهای جغرافیایی و نوع مواد اولیه دردسترس گاها روشهای مختلفی برای تهیه آنها به کار برده میشود. سرخ کردن یکی از فرآیندهای قدیمی و متداول پخت غذا با ...

6,900 تومان

بررسی و مقایسه تاثیر دو پوشش خوراکی استیک اسید و کیتوزان بر رشد کپک و مخمر در بادام درختی

بررسی و مقایسه تاثیر دو پوشش خوراکی استیک اسید و کیتوزان بر رشد کپک و مخمر در بادام درختی

نوع فایل:PDF تعداد صفحات:10 سال انتشار:1394 چکیده رشد کپک و مخر در محصولات غذایی، اجتناب ناپذیر است، بادام درختی از جمله محصولاتی است که علارغم خواص بسیار زیادی که برای سلامتی دارد، به واسطه رطوبتی که در ساختارش وجود دارد، محل مناسبی برای ورود و رشد میکروارگانیسم ها می باشد. اما ...

6,900 تومان

بررسی خواص فیزیکی و اورگانولیپتیکی میوه نارنگی پوشش داده شده با نانوذرات چربی حاوی اسانس دارچین

بررسی خواص فیزیکی و اورگانولیپتیکی میوه نارنگی پوشش داده شده با نانوذرات چربی حاوی اسانس دارچین

نوع فایل:PDF تعداد صفحات :11 سال انتشار : 1394 چکیده در این مطالعه، اثر نانو ذرات چربی جامد (SLN) حاوی اسانس دارچین (CES) بر مدت ماندگاری میوههای نارنگی، مورد بررسی قرار گرفت. غلظت 0333 قسمت در میلیون از CES استفاده شد و قارچ پنیسیلیوم اکسپانسوم (PE) در هر غلظت از CES ، به میوههای نارنگی ...

6,900 تومان

تعیین ویژگی های فیزیکی چهار رقم لوبیا (Phaseolus Vulgaris L.)

تعیین ویژگی های فیزیکی چهار رقم لوبیا (Phaseolus Vulgaris L.)

نوع فایل :PDF تعداد صفحات :11 سال انتشار :1395 چکیده لوبیا دارای ارزش غذایی بالایی می باشد، بنابراین آگاهی از خواص فیزیکی آن به منظور بهبود طراحی تجهیزات مورد استفاده در فرآوری آن و حفظ هر چه بیشتر مواد مغذی آن ضروری می باشد. در همین راستا ویژگی های فیزیکی چهار رقملوبیای پر مصرف ...

6,900 تومان

منابع پری بیوتیک

منابع پری بیوتیک

نوع فایل :PDF تعداد صفحات :6 سال انتشار :1395 چکیده پری بیوتیک ها به عنوان مواد غذایی غیر قابل هضم تعریف می شوند که به طور انتخابی افزایش و یا فعالیت یک یا چند گونه باکتری را در روده بزرگ تحریک می کنند و درنتیجه به نفع آنهایی می شود که آنها را هضم می کنند. پری بیوتیک هاوقتی که به ...

6,900 تومان

مطالعه شرایط بهینه تولید پلی گلوتامیک اسید از باسیلوس سوبتیلیس

مطالعه شرایط بهینه تولید پلی گلوتامیک اسید از باسیلوس سوبتیلیس

نوع فایل:PDF تعداد صفحات :10 سال انتشار : 1394 چکیده در این مقاله، مطالعه ای بر روی شرایط و روش بهینه جهت تولید پلی گلوتامیک اسید که یکی از محصولات فرایند تخمیر می باشد و توسط باکتری ها و عمدتاً توسط گونه های باسیلوس تولید می شود ، انجام پذیرفت . این بیوپلیمر دارای ...

6,900 تومان

نوشیدنی های سنتی ملل: "باتی جانر" و " پارکاری"

نوشیدنی های سنتی ملل: "باتی جانر" و " پارکاری"

نوع فایل :PDF تعداد صفحات :18 سال انتشار :1394 چکیده هزاران سال است که مردم نقاط مختلف دنیا از نوشیدنی ها برای رفع تشنگی ، کسب مواد مغذی و یا درمان برخی بیماری ها استفاده می کنند. آگاهی از نوع و روش های تولید نوشیدنی های بومی کشورهای مختلف از جنبه های متعددی ارزشمنداست که آشنایی با ...

6,900 تومان

موسیلاژهای گیاهی و قابلیت های کاربردی آنها در بهبود بافت و افزایش ماندگاری مواد غذایی

موسیلاژهای گیاهی و قابلیت های کاربردی آنها در بهبود بافت و افزایش ماندگاری مواد غذایی

نوع فایل:PDF تعداد صفحات :7 سال انتشار : 1394 چکیده با توجه به افزایش سطح آگاهی مردم در خصوص ارتباط بین مصرف زیاد چربی و بیماری هایی مانند دیابت، سرطان و بیماری های قلبی، تقاضا برای مصرف غذاهای با چربی کمتر، بیشتر شده و جوامع به مصرف فراورده های رژیمی و سالم روی آورده اند. در واقع ...

6,900 تومان

آموزش نحوه تهیه مدار چاپی

آموزش نحوه تهیه مدار چاپی

همه کسانی که در زمینه طراحی و ساخت مدارات الکترونیکی فعالیت می کنن و با مدارات آزمایشی سر و کار دارند با مسائل مربوط به استفاده از فیبر سوراخدار و مدارات چاپی آشنا هستند. معمولا برای پیاده سازی مدارات کوچک از فیبر های سوراخدار آماده موجود در بازار استفاده می کنیم. ولی زمانی ... ...

مدیریت ارجاع نمونه هاي بالیني

مدیریت ارجاع نمونه هاي بالیني

حجم فایل : 135.3 KB نوع فایل : پاور پوینت تعداد اسلاید ها : 22 بسم الله الرحمن الرحیم مدیریت ارجاع نمونه هاي بالینيدرآزمایشگاههای پزشکی در صورت وجود ارتباط بین آزمایشگاههای ارجاع با ارجاع دهنده با تدوین قرارداد، این ارتباط شفاف می گردد . نکات مهم در خصوص نحوه تدوین ... ...

گزارش کار آزمايشگاه مکانيک خاک

گزارش کار آزمايشگاه مکانيک خاک

حجم فایل : 964.6 KB نوع فایل : پاور پوینت تعداد اسلاید ها : 14 گزارش کار آزمايشگاه مکانيک خاک آزمایش شماره 6 : آزمايش تراكم خاك بسمه تعالی آزمايشگاه مكانيك خاك اساتيد محترم : جناب آقاي مهندس ملاباشي جناب آقاي دکتر متين جناب آقاي بهادرياعضاء گروه : محمد مهدي حاجي زماني ... ...

بررسی و ارزیابی توپولوژی در شبکه و switch

بررسی و ارزیابی توپولوژی در شبکه و switch

حجم فایل : 851.3 KB نوع فایل : پاور پوینت تعداد اسلاید ها : 24 1 بررسی و ارزیابی توپولوژی در شبکه و switch 2 Switch 3 توپولوژی چیست؟ نحوه کابل بندی درشبکه های کامپیوتری را توپولوژي می گویندانواع آن1- توپولوژي خطی یا BUS 2- توپولوژي حلقه ای یا Ring3- توپولوژي ستاره ای یا ... ...

طرح جابر نان

طرح جابر نان

طرح جابر نان طرح جابر نان مناسب برای پایه چهارم و پنجم دبستان به همراه دفتر کارنما .بافرمت ورد وقابل ویرایش این فایل کامل و آماده است و جهت ارائه به همکاران فرهنگی می باشد. این نمونه طرح جابر که برای شما تهیه کرده ایم و با قیمت مناسب در دسترس شما قرار داده ایم طرح جابر ... ...

دریافت فایل : طرح جابر نان
هندسه دوم دبیرستان فصل 3 تالس در مثلث

هندسه دوم دبیرستان فصل 3 تالس در مثلث

حجم فایل : 539.9 KB نوع فایل : پاور پوینت تعداد اسلاید ها : 13 بنام خدا هندسه سال دوم دبیرستانفصل 3(تالس در مثلث) قضیه تالس و نتایج آن :قضیه تالس : اگر پاره خطی موازی با یکی از اضلاع مثلث طوری رسم شود که دو ضلع دیگر را قطع کند ، در این صورت نسبت پاره خط های ایجاد شده روی ... ...

اگر به یک وب سایت یا فروشگاه رایگان با فضای نامحدود و امکانات فراوان نیاز دارید بی درنگ دکمه زیر را کلیک نمایید.

ایجاد وب سایت یا
فروشگاه حرفه ای رایگان

مجموعه بی نظيری از مقالات علمی پژوهشی،پروژه های دانشجويی،كتاب،نشریات و فيلم های مستند آموزشی

فید خبر خوان    نقشه سایت    تماس با ما