مرجـع دانـش پارس

مرجـع دانـش پارس

بانک جامع مقالات علمی-پژوهشی به زبان های فارسی و انگلیسی در بیش از پنجاه گرایش علمی-تحقیقاتی

آمار سایت

اشتراک در خبرنامه

جهت عضویت در خبرنامه لطفا ایمیل خود را ثبت نمائید

Captcha

آمار بازدید

  • بازدید امروز : 233
  • بازدید دیروز : 1088
  • بازدید کل : 3978117

بررسی تاثیر پری بیوتیک ها بر پایداری امولسیون کره گیاهی (مارگارین) کم چرب

بررسی تاثیر پری بیوتیک ها بر پایداری امولسیون کره گیاهی (مارگارین) کم چرب

نوع فایل:PDF تعداد صفحات :18 سال انتشار : 1395 چکیده تغییر سنت های گذشته و ایجاد شیوه های جدید موجب تغییر در الگو ی مصرف از جمله افزایش مصرف چربی های اشباع و کاهش مصرف میوه و سبزی گردیده و افزایش شیوع بیماری های غیر واگیر نظیر بیماری های قلبی- عروقی، سرطان دیابت را سبب شده است. در ...

6,900 تومان

Impact of BASNEF model educational program on body mass index, nutritional behavior and physical activity of obese students

Impact of BASNEF model educational program on body mass index, nutritional behavior and physical activity of obese students

نوع فایل:PDF تعداد صفحات :21 سال انتشار : 1395 چکیده Obesity and overweight are widely known as predicament not only because of its harmful has physiological affected also, its negative effect on quality of life. One of the facets that cause this issue is adolescents’ attitude toward behavior in high school adolescents nutritional patterns and physical activities. Education can enhance adolescents’ attitude and prevents from this problem. The aim ...

6,900 تومان

Whey: Characteristics, Applications and Health Aspects

Whey: Characteristics, Applications and Health Aspects

نوع فایل:PDF تعداد صفحات :8 سال انتشار : 1395 چکیده Cheese whey utilization is one of major concerns nowadays. Its high organic matter content (BOD and COD concentrations), in combination with the high volumes produced and limited treatment options make cheese whey a serious environmental problem. To overcome this issue, various technological approaches have been employed to convert whey into value-added products. It is now transformed into products such as ...

6,900 تومان

Review of Application of Nanotechnology in Food Industry and Related Health Concerns

Review of Application of Nanotechnology in Food Industry and Related Health Concerns

نوع فایل:PDF تعداد صفحات :13 سال انتشار : 1395 چکیده Nanotechnology is the twenty-first-century discipline concerned with studying and engineering manufactured materials with one dimension less than 100 nm that possess unique properties because of their size. Nanotechnologies cover many aspects, such as disease treatment, food security, new materials for pathogen detection, packaging materials and delivery systems. However, the current applications of ...

6,900 تومان

بررسی اثر کنجاله و آرد کامل سویا به عنوان جایگزین چربی بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی همبرگر

بررسی اثر کنجاله و آرد کامل سویا به عنوان جایگزین چربی بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی همبرگر

نوع فايل:PDF تعداد صفحات :12 سال انتشار : 1395 چكيده همبرگر از جمله فراورده های گوشتی است که به دلایلی ازجمله سهولت مصرف طعم مطلوب و ارزش غذایی مناسب به سبب استفاده از گوشت درفرمولاسیون آن دارای مصرف رو به افزایشی است. دراین پژوهش،به منظور بهینه سازی فرمولاسیون همبرگر به روش سطح ...

6,900 تومان

Evaluation and Comparison of the antimicrobial activity of Bifidobacterium bifidum and Bifidobacterium infantis as probiotic bacteria against Salmonel

Evaluation and Comparison of the antimicrobial activity of Bifidobacterium bifidum and Bifidobacterium infantis as probiotic bacteria against Salmonel

نوع فایل:PDF تعداد صفحات:8 سال انتشار:1395 چکیده During the last decades, the prevalence of foodborne diseases due to contaminated food as well as demand for natural and healthy foods has increased. Using probiotics for this purpose and for inhibiting growth of food pathogens is an interesting topic.Objective: The aim of this study was to investigate the antibacterial effects of Bifidobacterium bifidum and Bifidobacterium infantis against salmonella enterica ...

6,900 تومان

بررسی وتاثیر نقش زنان روستایی در امنیت وپایداری مواد غذایی

بررسی وتاثیر نقش زنان روستایی در امنیت وپایداری مواد غذایی

نوع فایل:PDF تعداد صفحات:9 سال انتشار:1395 چکیده در سراسر جهان زنان به عنوان رکن اساسی واحدهای تولیدی، همواره مطرح بوده اند و ساختار اقتصادی خانواده بدون حضور آنها، پایداری نخواهد داشت .آنان با تولید بین 70 تا 90 درصد محصولات غذایی در اکثر کشورهای در حال توسعه، بار مسئولیت ...

6,900 تومان

بررسی وارتباط عدم امنیت غذایی خانوار با چاقی دانش آموزان دبستانی شهر

بررسی وارتباط عدم امنیت غذایی خانوار با چاقی دانش آموزان دبستانی شهر

نوع فایل:PDF تعداد صفحات:10 سال انتشار:1395 چکیده با اینکه انتظار میرود افراد دچار ناامنی غذایی، دریافت غذایی پایین ود رنتیجه ذخایر چربی بدنی اندک و اضافه وزن کمتری داشته باشند، این همبستگی در مطالعات به خوبی مشخص نشده است. مطالعه حاضر با هدف تعیین ارتباط بین کودکان دبستانی در ...

6,900 تومان

اثرآنتي باكتريال عصاره متانولی چوچاق (Eryngium Caeruleum) براشريشیاكلی و استافیلوكوكوس اورئوس دريك مدل غذايی در دماي 4 درجه سانتیگراد

اثرآنتي باكتريال عصاره متانولی چوچاق (Eryngium Caeruleum) براشريشیاكلی و استافیلوكوكوس اورئوس دريك مدل غذايی در دماي 4 درجه سانتیگراد

نوع فایل:PDF تعداد صفحات:11 سال انتشار:1395 چکیده در این بررسی که از نوع مطالعات مداخله ای بود، اثر عصاره متانولی چوچاق(Eryngium Caeruleum) % در غلظت های 5 و 01 % بر باکتری های استافیلوکوکوس اورئوس و اشریشیاکلی در پنیرسویا)توفو( که به هرگرم آن 106 سلول باکتری اضافه شده بود، در دمای ۴درجه ...

6,900 تومان

مروری نظام مند بر مواجهه با باقیمانده فلز سمی آرسنیک در مواد غذایی مصرفی در ایران و ارزیابی خطر میزان دریافت آن

مروری نظام مند بر مواجهه با باقیمانده فلز سمی آرسنیک در مواد غذایی مصرفی در ایران و ارزیابی خطر میزان دریافت آن

نوع فایل:PDF تعداد صفحات:10 سال انتشار:1395 چکیده فلزات سنگین از جمله آلاینده های زیست محیطی هستند که مواجهه انسان با بعضی از آنان از طریق آب و مواد غذایی می تواند مسمومیتهای مزمن و بعضاً حاد خطرناکی را ایجاد نمایند. از جمله این آلاینده های خطرناک و سمی آرسنیک است که به طور طبیعی ...

6,900 تومان

تعيين ساختار سه بعدي پروتئين بر اساس توالي اسيدهاي آمينه

تعيين ساختار سه بعدي پروتئين بر اساس توالي اسيدهاي آمينه

حجم فایل : 257.6 KB نوع فایل : پاور پوینت تعداد اسلاید ها : 18 بنام خدا 1 2 تعيين ساختار سه بعدي پروتئين بر اساس توالي اسيدهاي آمينه 3 فهرست آشنايي با پروتئين و ساختارهاي آنتعريف مسالهکارهاي انجام شدهکارهاي آيندهنتيجه‌گيري و زمان‌بندي 4 آشنايي با پروتئين و ساختارهاي آن 5 ... ...

وکتور کورل 12 اذان

وکتور کورل 12 اذان

وکتور کورل 12 اذان  . همراه با اعراب . وکتور کورل اذان برای برش شبرنگ و حکاکی لیزر . قابلیت بزرگ نمایی . طرح برداری . کورل 12 . طرح برداری قابل برش توسط دستگاه برش شبرنگ و حکاکی توسط لیزر ... ...

دریافت فایل : وکتور کورل 12 اذان

اگر به یک وب سایت یا فروشگاه رایگان با فضای نامحدود و امکانات فراوان نیاز دارید بی درنگ دکمه زیر را کلیک نمایید.

ایجاد وب سایت یا
فروشگاه حرفه ای رایگان

مجموعه بی نظيری از مقالات علمی پژوهشی،پروژه های دانشجويی،كتاب،نشریات و فيلم های مستند آموزشی

فید خبر خوان    نقشه سایت    تماس با ما