نوع فايل:PDF
تعداد صفحات :12
سال انتشار : 1395
چكيده
همبرگر از جمله فراورده های گوشتی است که به دلایلی ازجمله سهولت مصرف طعم مطلوب و ارزش غذایی مناسب به سبب استفاده از گوشت درفرمولاسیون آن دارای مصرف رو به افزایشی است. دراین پژوهش،به منظور بهینه سازی فرمولاسیون همبرگر به روش سطح پاسخ اثر پودر کنجاله سویا و پودر نان هر کدام در 3سطح (3تا6گرم) و آردکامل سویا در 3 سطح(35 تا 40گرم) به عنوان جایگزین چربی بر پارامترهای راندمان پخت، چروکیدگی ،کاهش قطر، ضخامت و ویژگی ارگانولپتیکی مورد بررسی قرار گرفت. براساس نتایج در شرایط بهینه فرمولاسیون (استفاده از 3گرم پودر کنجاله سویا،6گرم پودر نان و 35/07 گرم آرد کامل سویا)راندمان پخت، چروکیدگی، کاهش قطر وضخامت به ترتیب 22/295 درصد، 3/11 درصد، 6/17 درصد و 23/13 میلی متر تعیین شد.براساس نتایج به دست آمده می توان بیان کرد با جایگزین کردن آرد سویا و کنجاله سویا میزان قابل توجهی مصرف چربی را همبرگر جایگزین نمود و به عنوان یک فراورده ارگانیک ارائه نمود.
واژگان كليدی
همبرگر، کنجاله سویا، پودرنان، آرد سویا، روش سطح پاسخ
مبلغ قابل پرداخت 6,900 تومان
برچسب های مهم
طرح جابر برنج طرح جابر برنج مناسب برای پایه اول، دوم و سوم دبستان به همراه دفتر کارنما با فرمت ورد و قابل ویرایش این فایل کامل و آماده است و جهت ارائه به همکاران فرهنگی می باشد. این نمونه طرح جابر که برای شما تهیه کرده ایم و با قیمت مناسب در دسترس شما قرار داده ایم طرح ... ...
مراحل ساختمان سازی در این تحقیق موضوعات مراحل انجام کار ساختمان سازی بعد از انجام قرارداد تجهیز کارگاه و اماده کردن کارگاه ساختمانی تسطیح محوطه گود برداری زهکشی پر کردن چاه ها قنوات و قطع اشجار نقاط نشانه و مبدا ساختمان ها و تجهیزات و تجهیز کارگاه تحویل وکنترل مصالح ...
دعای فرج امام زمان (عج) وکتور کورل 12دعای فرج برای برش شبرنگ و حکاکی لیزر . قابلیت بزرگ نمایی . طرح برداری . کورل 12 . ... ...
اگر به یک وب سایت یا فروشگاه رایگان با فضای نامحدود و امکانات فراوان نیاز دارید بی درنگ دکمه زیر را کلیک نمایید.
ایجاد وب سایت یا