مرجـع دانـش پارس

مرجـع دانـش پارس

بانک جامع مقالات علمی-پژوهشی به زبان های فارسی و انگلیسی در بیش از پنجاه گرایش علمی-تحقیقاتی

آمار سایت

اشتراک در خبرنامه

جهت عضویت در خبرنامه لطفا ایمیل خود را ثبت نمائید

Captcha

آمار بازدید

  • بازدید امروز : 647
  • بازدید دیروز : 1142
  • بازدید کل : 4419217

Whey: Characteristics, Applications and Health Aspects


Whey: Characteristics, Applications and Health Aspects

نوع فایل:PDF

تعداد صفحات :8

سال انتشار : 1395

چکیده

Cheese whey utilization is one of major concerns nowadays. Its high organic matter content (BOD and COD concentrations), in combination with the high volumes produced and limited treatment options make cheese whey a serious environmental problem. To overcome this issue, various technological approaches have been employed to convert whey into value-added products. It is now transformed into products such as whey powder, whey protein, whey permeate, bioethanol, biopolymers, hydrogen, methane and electricity bioprotein (single cell protein). Therefor it is no longer a „by-product‟, but is rather seen as a valuable „co-product‟ of cheese making and casein production. Whey protein comprises 20 % of total milk protein and it is rich in branched and essential amino acids, functional peptides, antioxidants and immunoglobulins. It confers benefits against a wide range of metabolic diseases such as cardiovascular complications, hypertension, obesity, diabetes, cancer and phenylketonuria. Whey characteristics, applications and health properties are covered in this review

واژگان کلیدی

Cheese whey, whey protein, health, applications


مبلغ قابل پرداخت 6,900 تومان

توجه: پس از خرید فایل، لینک دانلود بصورت خودکار در اختیار شما قرار می گیرد و همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال می شود. درصورت وجود مشکل می توانید از بخش تماس با ما ی همین فروشگاه اطلاع رسانی نمایید.

Captcha
پشتیبانی خرید

برای مشاهده ضمانت خرید روی آن کلیک نمایید

  انتشار : ۲۰ تیر ۱۳۹۵               تعداد بازدید : 1718

برچسب های مهم

دیدگاه های کاربران (0)

شناسايي و ارزيابي جنبه هاي زيست محيطيريسك هاي ايمني و بهداشتي

شناسايي و ارزيابي جنبه هاي زيست محيطيريسك هاي ايمني و بهداشتي

حجم فایل : 1.9 MB نوع فایل : پاور پوینت تعداد اسلاید ها : 39 عنوان دوره: شناسايي و ارزيابي جنبه هاي زيست محيطي/ريسك هاي ايمني و بهداشتي فهرست مروری بر تعاریفآشنایی با فرآیند شناسایی و ارزیابی ریسکآشنایی با متدهای ارزیابی و تشریح روش FMEAکارگاه عملي 1 - خطر ( Hazard ) ... ...

طرح جابربن حیان دستگاه گوارش   مخصوص پایه ابتدایی  فقط 9900 تومان

طرح جابربن حیان دستگاه گوارش مخصوص پایه ابتدایی فقط 9900 تومان

معرفی : بهترین طرح جابربن حیان ابتدایی دستگاه گوارش ( مخصوص پایه ابتدایی)قیمت فقط 9900 تومان :(بصورت ورد و قابل ویرایش ) این نمونه طرح جابر که برای شما تهیه کرده ایم و با قیمت مناسب 9900 تومان در دسترس شما قرار داده ایم طرح جابربن حیان دستگاه گوارش می باشد که بلافاصله بعد ... ...

زراعت عمومی

زراعت عمومی

حجم فایل : 3.3 MB نوع فایل : پاور پوینت تعداد اسلاید ها : 316 بنام خدا زراعت عمومی جایگاه درسدرس زراعت عمومی به ارزش 3 واحد جزء دروس اصلی رشته اقصاد کشاورزی در مقطع کارشناسی میباشد. هدف کلی درسهدفهای ارائه این درس به دانشجویان رشته اقتصاد کشاورزی عبارتند از:شناخت و طبقه ... ...

دریافت فایل : زراعت عمومی

اگر به یک وب سایت یا فروشگاه رایگان با فضای نامحدود و امکانات فراوان نیاز دارید بی درنگ دکمه زیر را کلیک نمایید.

ایجاد وب سایت یا
فروشگاه حرفه ای رایگان

مجموعه بی نظيری از مقالات علمی پژوهشی،پروژه های دانشجويی،كتاب،نشریات و فيلم های مستند آموزشی

فید خبر خوان    نقشه سایت    تماس با ما