نوع فایل:PDF
تعداد صفحات :6
سال انتشار : 1395
چکیده
به منظور بررسی تاثیر نوع منبع لیگنوسلولزی و غنی ساز بستر بر میزان کارایی بیولوژیکی قارچ صدفی آزمایشی به صورت فاکتوریل در قالب طرح پایه کاملا تصادفی با 3 تکرار در زمستان سال 1394 درمزرعه تحقیقاتی پرورش قارچ واقع در استان مازندران صورت پذیرفت. فاکتورهای مورد آزمایش شامل:نوع منبع لیگنوسلولزی بستر در 3 سطح شامل: کاه برنج، کاه گندم و خاک اره نراد و فاکتور غنی سازبستر در 4 سطح شامل: سبوس برنج، سبوس گندم، پودر ذرت و شاهد)بستر فاقد غنی ساز( بود. نتایج به دست آمده از آزمایش حاکی از آن بود که در بین سطوح مختلف منبع لیگنوسلولزی بستر بالاترین میزان کارایی بیولوژیکی مربوط به کاه برنج و کم ترین میزان مربوط به خاک اره نراد بود. منبع لیگنوسلولزی کاه گندم با کارایی بیولوژیکی 71/6 درصد موجب کاهش 29/8 درصدی کارایی بیولوژیکی نسبت به منبع لیگنوسلولزی کاه برنج گردید. در بین سطوح مختلف غنی ساز بستر، غنی ساز سبوس گندم با کارایی بیولوژیکی 102/23 درصد بالاترین میزان کارایی بیولوژیکی را به خود اختصاص داد. براساس نتایج نوع اجزای بستر بر کارایی بیولوژیکی قارچ صدفی تاثیر گذار بوده و انتخاب محیط کشتی مناسب جهت پرورش هرچه بهتر این قارچ امری ضروری می باشد.
واژگان کلیدی
بستر کشت، سبوس برنج، غنی ساز، کاه گندم، منبع لیگنوسلولزی
مبلغ قابل پرداخت 6,900 تومان
برچسب های مهم
حجم فایل : 500.5 KB نوع فایل : پاور پوینت تعداد اسلاید ها : 48 بنام خدا 1 ارزیابی کار و زمانTime and Work Measurement 2 منابع جزوه درسی از آدرس ذیل www.koochakzadeh.irارزيابي كار و زمان، دكتر مرعشي، انتشارات کار آفرینان بصيرارزیابی کار و زمان دفتر بین المللی کار، ترجمه ... ...
حجم فایل : 2.1 MB نوع فایل : پاور پوینت تعداد اسلاید ها : 28 به نام خداوند بخشنده مهربان مگر نمی بینید که برای انسان از آنچه دست قدرت ما درست کرده حیواناتی آفریدیم که مالک آن شده اند. وحیوانات را برای ایشان رام کرده ایم که هم مرکوبشان است و هم از آن می خورند. واز آن ... ...
طرح جابر اعتیاد طرح جابر اعتیاد مناسب برای پایه سوم دبستان به همراه دفتر کارنما با فرمت ورد و قابل ویرایش این فایل کامل و آماده است و جهت ارائه به همکاران فرهنگی می باشد. این نمونه طرح جابر که برای شما تهیه کرده ایم و با قیمت مناسب در دسترس شما قرار داده ایم طرح جابر کلاس ... ...
حجم فایل : 223.8 KB نوع فایل : پاور پوینت تعداد اسلاید ها : 41 بسمه تعالی بسته بندی شیر و فرآورده های لبنی: مقدمه و تاریخچه امروزه بسته بندی به عنوان جزئی ضروری در فرآیند مواد غذایی محسوب می شود و برای نگهداری، محافظت، اطلاع رسانی ، بازاریابی و.. از آن استفاده میشود . در ... ...
اگر به یک وب سایت یا فروشگاه رایگان با فضای نامحدود و امکانات فراوان نیاز دارید بی درنگ دکمه زیر را کلیک نمایید.
ایجاد وب سایت یا