نوع فایل:PDF
تعداد صفحات :15
سال انتشار : 1395
چکیده
شیر و آب میوه به علت ارزش تغذیه ای فراوان، مصرف گسترده ای در میان افراد جامعه دارند.موز علی رغم ویژگی منحصر به فردی که دارد اما به دلیل تغییر رنگ نامطلوب پس از برداشت ،خشک کردن به عنوان یک روش مناسب فراورى جهت افزایش ماندگارى محصولات مختلف کشاورزى به کار برده مى شود ترکیب کف با خشک کرد ن یک متد پیشنهادی برای تولیدمحصول می باشد. کوشش بر این است تا آهنگ خشک کردن از طریق انتقال گرما و رطوبت به بیشترین مقدار ممکن برسد در این پژوهش مدل سازى سینتیک خشک شدن شیرموز به روش کف پوشی مورد بررسی قرار گرفت تاثیر دمای هوای داغ 55 تا 80 درجه سانتی گراد و ضخامت 1تا 5 سانتی متر ،بر زمان خشک کردن و ضریب نفوذ مدلسازی و شرایط برای رسیدن به حداکثر ضریب نفوذ و کاهش زمان خشک کردن، به کمک روش سطح پاسخ بهینه یابی گردید. .نتایج نشان دادکه تاثیر دمای هوای داغ و ضخامت خشک کردن در سطح 0,99 معنی داراست . نتایج مدلسازی بیانگر این بود که که مدل میدلی دارای کمترین مقادیرχ و ۲ RMSE و بالاترین مقدار ۲Rبود و اعمال دمای 80 درجه سانتیگراد در ضخامت 1 میلیمتر منجر به ایجادبیشترین ضریب نفوذ و کمترین زمان خشک کردن گردید
واژگان کلیدی
شیرموز، خشک کردن،کف پوشی، سطح پاسخ، مدلسازی
مبلغ قابل پرداخت 6,900 تومان
برچسب های مهم
به نام خدا این بار با آموزش رفع ریپورت تلگرام با شما هستیم دارای 4 روش کاملا متقاوت با روش هایی که در سایت ها هست رفع ریپورت - رفع بلاک - رفع مسدودیت از گروه و ..... کاملا متفاوت (دلیت اکانت و .. نیست) روش اول روش ویژه ای است که اولین منتشر کنندش هستیم و من جای دیگر ... ...
اگر به یک وب سایت یا فروشگاه رایگان با فضای نامحدود و امکانات فراوان نیاز دارید بی درنگ دکمه زیر را کلیک نمایید.
ایجاد وب سایت یا