مرجـع دانـش پارس

مرجـع دانـش پارس

بانک جامع مقالات علمی-پژوهشی به زبان های فارسی و انگلیسی در بیش از پنجاه گرایش علمی-تحقیقاتی

آمار سایت

اشتراک در خبرنامه

جهت عضویت در خبرنامه لطفا ایمیل خود را ثبت نمائید

Captcha

آمار بازدید

  • بازدید امروز : 391
  • بازدید دیروز : 1252
  • بازدید کل : 4367558

اثر آنزیم ترانس گلوتامیناز میکروبی و صمغ هیدروکسی پروپیل متیل سلولز بر ویژگی های حسی و رنولوژیکی اسپاگتی بدون گلوتن


اثر آنزیم ترانس گلوتامیناز میکروبی و صمغ هیدروکسی پروپیل متیل سلولز بر ویژگی های حسی و رنولوژیکی اسپاگتی بدون گلوتن

نوع فایل :PDF

تعداد صفحات :19

سال انتشار :1395

چکیده

سلیاک یکی از رایج ترین ناهنجاری های روده ای است که در اثر مصرف پروتئین گلوتن ایجاد می شود. هدف از این پژوهش بررسی امکان استفاده از صمغ هیدروکسی پروپیل متیل سلولز و آنزیم ترانس گلوتامیناز میکروبی در تولید اسپاگتی بدون گلوتن بوده است.مواد و روش ها: صمغ هیدروکسی پروپیل متیل سلولز در سه سطح 1، 1/5 و 2 درصد و آنزیم ترانس گلوتامیناز میکروبی در سه سطح 0/3،0/5،0/7 درصد به فرمولاسیون اضافه شدند. در این تحقیق ویژگی های رئولوژیکی خمیر توسط دستگاه میکسولب انجام شد ویژگی های حسی اسپاگتی نیز مورد ارزیابی قرار گرفت.یافته ها: نتایج نشان داد که افزودن صمغ هیدروکسی پروپیل متیل سلولز و آنزیم ترانس گلوتامیناز میکروبی موجب افزایش قوام خمیر، مدت زمان گسترش خمیرو کاهش درجه سست شدن خمیر می شود. علاوه بر این صمغ هیدروکسی پروپیل متیل سلولز موجب افزایش مدت زمان پایداری خمیر، جذب آب، ویسکوزیته پیک و کاهش رتروگراداسیون نشاسته گردید نتایج ارزیابی حسی اسپاگتی حاوی 2درصد صمغ هیدروکسی پروپیل متیل سلولز و 0/7 درصد آنزیم ترانس گلوتامیناز میکروبی امتیاز بالاتری را از نظر بافت و پذیرش کلی در مقایسه با نمونه شاهد بدست آورد. نتیجه گیری: بررسی نتایج بدست آمده نشان می دهد که صمغ هیدروکسی پروپیل متیل سلولز و آنزیم ترانس گلوتامیناز میکروبی به علت ایجاد خواصی مشابه گلوتن، می توانند تا حدودی عملکرد گلوتن را در ماکارونی بدون گلوتن تقلید نماید.

واژگان کلیدی

سلیاک، اسپاگتی بدون گلوتن، هیدروکسی پروپیل متیل سلولز، آنزیم ترانس گلوتامییناز


مبلغ قابل پرداخت 6,900 تومان

توجه: پس از خرید فایل، لینک دانلود بصورت خودکار در اختیار شما قرار می گیرد و همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال می شود. درصورت وجود مشکل می توانید از بخش تماس با ما ی همین فروشگاه اطلاع رسانی نمایید.

Captcha
پشتیبانی خرید

برای مشاهده ضمانت خرید روی آن کلیک نمایید

  انتشار : ۳ مرداد ۱۳۹۵               تعداد بازدید : 1215

برچسب های مهم

دیدگاه های کاربران (0)

طرح جابر لاک پشت

طرح جابر لاک پشت

طرح جابر لاکپشت طرح جابر لاکپشت مناسب برای پایه چهارم و پنجم دبستان به همراه دفتر کارنما. بافرمت ورد وقابل ویرایش این فایل کامل و آماده است و جهت ارائه به همکاران فرهنگی میباشد. این نمونه طرح جابر که برای شما تهیه کرده ایم و با قیمت مناسب در دسترس شما قرار داده ایم طرح ... ...

دریافت فایل : طرح جابر لاک پشت

روشی برای حل مسائل برنامه ریزی خطی فازی با توجه به درجه عضویت ضرایب

روشی برای حل مسائل برنامه ریزی خطی فازی با توجه به درجه عضویت ضرایب سیستم های فازی ایران برنامه ریز خطی با داده های فازی در این تحقیق بررسی می شوند روش های مختلف برای حل مسائل برنامه ریزی چند هدفی و حل مسائل برنامه ریزی فازی منابع و تمام ضرایب فازی تابع عضویت با مثال های عددی ...

دانلود پاورپوینت مدیریت، سیاست گذاری و اقتصاد سلامت

دانلود پاورپوینت مدیریت، سیاست گذاری و اقتصاد سلامت

مدیریت، سیاست گذاری و اقتصاد سلامت   نوع فایل: PowerPoint تعداد اسلاید (ها): 18   چکیده: محصولات توليد شده 1. ماتريس فن آوري- محصول/خدمت 2. تحليل STEEP V 3. تحليل SWOT 4. پيش نويس چشم انداز ماتريس فن آوری-محصول/خدمت پانل مديريت، سياست گذاري و اقتصاد ... ...

اگر به یک وب سایت یا فروشگاه رایگان با فضای نامحدود و امکانات فراوان نیاز دارید بی درنگ دکمه زیر را کلیک نمایید.

ایجاد وب سایت یا
فروشگاه حرفه ای رایگان

مجموعه بی نظيری از مقالات علمی پژوهشی،پروژه های دانشجويی،كتاب،نشریات و فيلم های مستند آموزشی

فید خبر خوان    نقشه سایت    تماس با ما