مرجـع دانـش پارس

مرجـع دانـش پارس

بانک جامع مقالات علمی-پژوهشی به زبان های فارسی و انگلیسی در بیش از پنجاه گرایش علمی-تحقیقاتی

آمار سایت

اشتراک در خبرنامه

جهت عضویت در خبرنامه لطفا ایمیل خود را ثبت نمائید

Captcha

آمار بازدید

  • بازدید امروز : 849
  • بازدید دیروز : 1450
  • بازدید کل : 4037880

اثر آنزیم ترانس گلوتامیناز میکروبی و صمغ هیدروکسی پروپیل متیل سلولز بر ویژگی های حسی و رنولوژیکی اسپاگتی بدون گلوتن


اثر آنزیم ترانس گلوتامیناز میکروبی و صمغ هیدروکسی پروپیل متیل سلولز بر ویژگی های حسی و رنولوژیکی اسپاگتی بدون گلوتن

نوع فایل :PDF

تعداد صفحات :19

سال انتشار :1395

چکیده

سلیاک یکی از رایج ترین ناهنجاری های روده ای است که در اثر مصرف پروتئین گلوتن ایجاد می شود. هدف از این پژوهش بررسی امکان استفاده از صمغ هیدروکسی پروپیل متیل سلولز و آنزیم ترانس گلوتامیناز میکروبی در تولید اسپاگتی بدون گلوتن بوده است.مواد و روش ها: صمغ هیدروکسی پروپیل متیل سلولز در سه سطح 1، 1/5 و 2 درصد و آنزیم ترانس گلوتامیناز میکروبی در سه سطح 0/3،0/5،0/7 درصد به فرمولاسیون اضافه شدند. در این تحقیق ویژگی های رئولوژیکی خمیر توسط دستگاه میکسولب انجام شد ویژگی های حسی اسپاگتی نیز مورد ارزیابی قرار گرفت.یافته ها: نتایج نشان داد که افزودن صمغ هیدروکسی پروپیل متیل سلولز و آنزیم ترانس گلوتامیناز میکروبی موجب افزایش قوام خمیر، مدت زمان گسترش خمیرو کاهش درجه سست شدن خمیر می شود. علاوه بر این صمغ هیدروکسی پروپیل متیل سلولز موجب افزایش مدت زمان پایداری خمیر، جذب آب، ویسکوزیته پیک و کاهش رتروگراداسیون نشاسته گردید نتایج ارزیابی حسی اسپاگتی حاوی 2درصد صمغ هیدروکسی پروپیل متیل سلولز و 0/7 درصد آنزیم ترانس گلوتامیناز میکروبی امتیاز بالاتری را از نظر بافت و پذیرش کلی در مقایسه با نمونه شاهد بدست آورد. نتیجه گیری: بررسی نتایج بدست آمده نشان می دهد که صمغ هیدروکسی پروپیل متیل سلولز و آنزیم ترانس گلوتامیناز میکروبی به علت ایجاد خواصی مشابه گلوتن، می توانند تا حدودی عملکرد گلوتن را در ماکارونی بدون گلوتن تقلید نماید.

واژگان کلیدی

سلیاک، اسپاگتی بدون گلوتن، هیدروکسی پروپیل متیل سلولز، آنزیم ترانس گلوتامییناز


مبلغ قابل پرداخت 6,900 تومان

توجه: پس از خرید فایل، لینک دانلود بصورت خودکار در اختیار شما قرار می گیرد و همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال می شود. درصورت وجود مشکل می توانید از بخش تماس با ما ی همین فروشگاه اطلاع رسانی نمایید.

Captcha
پشتیبانی خرید

برای مشاهده ضمانت خرید روی آن کلیک نمایید

  انتشار : ۳ مرداد ۱۳۹۵               تعداد بازدید : 1128

برچسب های مهم

دیدگاه های کاربران (0)

الکتریسیته

الکتریسیته

حجم فایل : 447.4 KB نوع فایل : پاور پوینت تعداد اسلاید ها : 7 بنام خدا الکتریسیتهفیزیک هشتم-فصل 9 میله شیشه ای + و پارچه ابریشمی- میله پلاستیکی _ و پرچه پشمی +میله شیشه ای + و پارچه پلاستیکی _ الکتریسیته مالشی رسانا – نارساناالقای بارالکتریکیالکتروسکوپمدار الکتریکی میزان ... ...

دریافت فایل : الکتریسیته
یخچال های طبیعی

یخچال های طبیعی

حجم فایل : 5.2 MB نوع فایل : پاور پوینت تعداد اسلاید ها : 27 به نام خداوند جان آفرین  (وَجَعَلْنَا مِنَ الْمَاء كُلَّ شَيْءٍ حَيٍّ) و هر چيز زنده‏اى را از آب پديد آورديم سوره انبیا آیه ۳۰ یخچال های طبیعی یخچال طبیعی یا یَخ‌رود توده‌ای یخ است که بر اثر نیروی گرانش از ... ...

دریافت فایل : یخچال های طبیعی

اگر به یک وب سایت یا فروشگاه رایگان با فضای نامحدود و امکانات فراوان نیاز دارید بی درنگ دکمه زیر را کلیک نمایید.

ایجاد وب سایت یا
فروشگاه حرفه ای رایگان

مجموعه بی نظيری از مقالات علمی پژوهشی،پروژه های دانشجويی،كتاب،نشریات و فيلم های مستند آموزشی

فید خبر خوان    نقشه سایت    تماس با ما