نوع فایل :PDF
تعداد صفحات :16
سال انتشار :1395
چکیده
به دلیل فسادپذیری سریع ماهی و محصولات دریایی، اغلب روش هایی که بتواند عمر ماندگاری این گونه محصولات را افزایش دهد، مورد توجه می باشد ماهی قزل آلای رنگین کمان یکی از گونه های ماهیان می باشد که در صورت بهره برداری مناسب می تواند بخشی از پروتئین و چربی مورد نیاز کشور را تامین نماید با افزایش آگاهی مردم نسبت به مضرات نگهدارنده های مصنوعی تمایلات به سمت استفاده از نگهدارنده های طبیعی رو به افزایش است و همچنین بسته بندی تحت خلا یکی از روش هایی مناسب بسته بندی در به تعویق انداختن فساد فراورده های دریایی است بنابراین هدف این پژوهش افزایش زمان ماندگاری ماهی قزل آلای رنگین کمان بوسیله عصاره نارنج و بسته بندی تحت خلا می باشد. مواد وروش ها: در این پژوهش از عصاره نارنج با غلظت 1/5 درصد و بسته بندی خلا و کاربرد توام عصاره نارنج و بسته بندی تحت خلا یر روی ماهی قزل آلای رنگین کمان استفاده شد. نمونه های اماده شده در شرایط یخچالی با دمای 4 درجه سانتی گرادبه مدت 20 روز نگهداری شد. سپس در روز های صفر،5،10،15 و 20 آزمون های میکروبی ، شیمیایی، ارزیابی حسی روی تیمارها انجام شد.
واژگان کلیدی
ماهی قزل آلای رنگین کمان، عصاره نارنج، بسته بندی تحت خلا، آزمون های میکروبی ، آزمون های شیمیایی وزمان ماندگاری
مبلغ قابل پرداخت 6,900 تومان
برچسب های مهم
با POCKET OPTION یک معاملهگر حرفهای شوید یک پلتفرم معاملاتی قابل اعتماد برای همه هر معاملهگری میخواهد تا در بهترین شرایط سود ببرد و نمیخواهد نگران امنیت وجوه شخصی خود باشد. اولین کار واضحی که یک معاملهگر مبتدی انجام میدهد بررسی سایتهای مختلف معامله آنلاین ... ...
حجم فایل : 5.2 MB نوع فایل : پاور پوینت تعداد اسلاید ها : 27 به نام خداوند جان آفرین (وَجَعَلْنَا مِنَ الْمَاء كُلَّ شَيْءٍ حَيٍّ) و هر چيز زندهاى را از آب پديد آورديم سوره انبیا آیه ۳۰ یخچال های طبیعی یخچال طبیعی یا یَخرود تودهای یخ است که بر اثر نیروی گرانش از ... ...
اگر به یک وب سایت یا فروشگاه رایگان با فضای نامحدود و امکانات فراوان نیاز دارید بی درنگ دکمه زیر را کلیک نمایید.
ایجاد وب سایت یا