مرجـع دانـش پارس

مرجـع دانـش پارس

بانک جامع مقالات علمی-پژوهشی به زبان های فارسی و انگلیسی در بیش از پنجاه گرایش علمی-تحقیقاتی

آمار سایت

اشتراک در خبرنامه

جهت عضویت در خبرنامه لطفا ایمیل خود را ثبت نمائید

Captcha

آمار بازدید

  • بازدید امروز : 356
  • بازدید دیروز : 732
  • بازدید کل : 4035249

مروری بر ویژگی های کاربردی و رئولوژیکی پنیر موزرلا


مروری بر ویژگی های کاربردی و رئولوژیکی پنیر موزرلا

نوع فایل:PDF

تعداد صفحات :15

سال انتشار : 1395

چکیده

پنیر موزارلا از مهم ترین پنیرهای نرم نرسیده ایتالیایی واز گروه پنیرهای پاستافیلاتا یا دلمه قابل ارتجاع می باشد. که به طور سنتی از شیر کامل و پرچرب گاو با عملیات مالشی و پلاستیکی کردن از لخته تازه در ابداغ بدست می آید و ساختمان فیبری بخصوص و همچنین ذوب و کشش خاصی دارد. کیفیت پنیر موزرلا وابسته به ویژگی های فیزیکی به ویژه قابلیت کشش، ذوب، رنگ پخت و آزاد شدن چربی در طی پخت، می باشد. نواقص موجود در پنیر موزرلا شامل سفتی بافت،کمبودطعم، رنگ پریدگی یا ته رنگ سبز، ناتوانی در ذوب شدن و قابلیت کشش ضعیف آن می باشد. این ویژگی ها تحت تاثیر عوامل مختلفی از جمله ترکیب پنیر به ویژه رطوبت، محتوای چربی ،PH ،انعقاد ،آنزیم، استارتر کشت،پختن و کش آمدن، محتوای نمک و تغییراتی که در طی رسیدن و انبار مانی رخ می دهد قرار می گیرد. کیفیت شیر به عنوان تنها ماده اولیه پنیر موزارلا تاثیر بسیاری بر روی طعم و عطر پنیر دارد. ثبات و استحکام پنیر مرتبط با محتوای پروتئین می باشد. چربی نقش ویژه ای در ساختار و عملکرداولیه پنیر پیتزا دارد و مقدار آن تاثیر مهمی بر قابلیت ذوب شدن آن دارد. در این مطالعه به نقش چربی ، کلسیم و اسیدیته در کیفیت و بافت پنیر، روش های تهیه پنیر موزرلا، فاکتورهای تاثیر گذار بر کیفیت و همچنین ویژگی های فیزیکی، شیمیایی، رئولوژیکی و کاربردی آن اشاره گردیده است.

واژگان کلیدی

پنیر موزرلا،کشش ،ذوب، رئولوژیکی، کاربردی


مبلغ قابل پرداخت 6,900 تومان

توجه: پس از خرید فایل، لینک دانلود بصورت خودکار در اختیار شما قرار می گیرد و همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال می شود. درصورت وجود مشکل می توانید از بخش تماس با ما ی همین فروشگاه اطلاع رسانی نمایید.

Captcha
پشتیبانی خرید

برای مشاهده ضمانت خرید روی آن کلیک نمایید

  انتشار : ۱۲ مرداد ۱۳۹۵               تعداد بازدید : 1965

برچسب های مهم

دیدگاه های کاربران (0)

الکتریسیته

الکتریسیته

حجم فایل : 447.4 KB نوع فایل : پاور پوینت تعداد اسلاید ها : 7 بنام خدا الکتریسیتهفیزیک هشتم-فصل 9 میله شیشه ای + و پارچه ابریشمی- میله پلاستیکی _ و پرچه پشمی +میله شیشه ای + و پارچه پلاستیکی _ الکتریسیته مالشی رسانا – نارساناالقای بارالکتریکیالکتروسکوپمدار الکتریکی میزان ... ...

دریافت فایل : الکتریسیته
یخچال های طبیعی

یخچال های طبیعی

حجم فایل : 5.2 MB نوع فایل : پاور پوینت تعداد اسلاید ها : 27 به نام خداوند جان آفرین  (وَجَعَلْنَا مِنَ الْمَاء كُلَّ شَيْءٍ حَيٍّ) و هر چيز زنده‏اى را از آب پديد آورديم سوره انبیا آیه ۳۰ یخچال های طبیعی یخچال طبیعی یا یَخ‌رود توده‌ای یخ است که بر اثر نیروی گرانش از ... ...

دریافت فایل : یخچال های طبیعی

اگر به یک وب سایت یا فروشگاه رایگان با فضای نامحدود و امکانات فراوان نیاز دارید بی درنگ دکمه زیر را کلیک نمایید.

ایجاد وب سایت یا
فروشگاه حرفه ای رایگان

مجموعه بی نظيری از مقالات علمی پژوهشی،پروژه های دانشجويی،كتاب،نشریات و فيلم های مستند آموزشی

فید خبر خوان    نقشه سایت    تماس با ما