نوع فایل:PDF
تعداد صفحات :5
سال انتشار : 1395
چکیده
درجه بندی از جمله فرایندهایی است که موجب ارزش افزوده محصول شده وامکان صادرات را فراهم می کند. هدف از انجام این تحقیق بررسی و ارزیابی مصرف انرژی دستگاه درجه بندی مرکبات درشمال خوزستان می باشد. دراین تحقیق از یک دستگاه سورتینگ مدل 4تن ساخت شرکت بادله استفاده گردید. تیمارهای اصلی:1-سرعت چرخش صفحه2-نرخ تغذیه دستگاه، ازمایش درچهار سرعت مختلف 11،12،13،14 دور در دقیقه انجام گردید. آزمایش دستگاه درجه بندی با استفاده از پرتقال رقم واشنگتن ناول انجام شد. نتایج نشان داد تغییرات سرعت دورانی برمصرف انرژی موثر است. نتایج مقایسه میانگین نشان داد که بیشترین مصرف انرژی در سرعت 14 دور در دقیقه با میانگین 22000000ریال و کمترین مصرف انرژی در سرعت 11دور در دقیقه بامیانگین 16000000 ریال به دست آمد. که نشان دهنده معنی داری در سطح 1درصد است.
واژگان کلیدی
تغذیه، سورتینگ،دستگاه درجه بندی، مرکبات، نیروی گریز از مرکز
مبلغ قابل پرداخت 6,900 تومان
برچسب های مهم
حجم فایل : 108.3 KB نوع فایل : پاور پوینت تعداد اسلاید ها : 7 به نام خدا لکه قهوه اي يونجه Alfalfa common leaf spotعامل بيماري يک نوع قارچ از گروه آسکوميستهاست. اين بيماري کم وبيش در تمام مناطق ايران وجود دارد. علائم عبارت است از تشکيل لکه هاي گرد قهوه اي رنگ به قطر 1-2 ... ...
اگر به یک وب سایت یا فروشگاه رایگان با فضای نامحدود و امکانات فراوان نیاز دارید بی درنگ دکمه زیر را کلیک نمایید.
ایجاد وب سایت یا