نوع فایل :PDF
تعداد صفحات :6
سال انتشار :1394
چکیده
هدف از این تحقیق تولید سوسیس هات داگ حاوی فیبر رژیمی گندم در شرایط صنعتی و ارزیابی خواص شیمیایی و ارگانولپتیکی آنها می باشد . نتایج حاکی از کاهش چربی و افزایش رطوبت ، خاکستر و pH تیمارها نسبت به نمونه شاهد بود .از نظر ویژگیهای حسی تیمارها از نظر طعم و مزه ورنگ تفاوت معنی داری با نمونه شاهد نداشتند ولی از نظر ویژگیهای بافتی دارای تفاوت معنی داری با نمونه شاهد بودند
واژگان کلیدی
فیبر رژیمی گندم ،سوسیس هات داگ، ویژگیهای ارگانولپتیکی
مبلغ قابل پرداخت 6,900 تومان
برچسب های مهم
حجم فایل : 681.1 KB نوع فایل : پاور پوینت تعداد اسلاید ها : 42 بنام خدا مهر 85 مهر 85 مسيرياب: ابزاري است براي برقراري ارتباط دو يا چند شبکهزيرساخت ارتباطي: مجموعه مسيريابها و کانالهاي فيزيکي ما بين آنهاالگوريتمهاي مسيريابي : روشهايي براي پيدا کردن مسيري بهينه ميان ... ...
معرفی : بهترین طرح جابربن حیان ابتدایی دستگاه گوارش ( مخصوص پایه ابتدایی)قیمت فقط 9900 تومان :(بصورت ورد و قابل ویرایش ) این نمونه طرح جابر که برای شما تهیه کرده ایم و با قیمت مناسب 9900 تومان در دسترس شما قرار داده ایم طرح جابربن حیان دستگاه گوارش می باشد که بلافاصله بعد ... ...
حجم فایل : 3.3 MB نوع فایل : پاور پوینت تعداد اسلاید ها : 316 بنام خدا زراعت عمومی جایگاه درسدرس زراعت عمومی به ارزش 3 واحد جزء دروس اصلی رشته اقصاد کشاورزی در مقطع کارشناسی میباشد. هدف کلی درسهدفهای ارائه این درس به دانشجویان رشته اقتصاد کشاورزی عبارتند از:شناخت و طبقه ... ...
اگر به یک وب سایت یا فروشگاه رایگان با فضای نامحدود و امکانات فراوان نیاز دارید بی درنگ دکمه زیر را کلیک نمایید.
ایجاد وب سایت یا