نوع فایل :PDF
تعداد صفحات :6
سال انتشار :1394
چکیده
هدف از این تحقیق تولید سوسیس هات داگ حاوی فیبر رژیمی گندم در شرایط صنعتی و ارزیابی خواص شیمیایی و ارگانولپتیکی آنها می باشد . نتایج حاکی از کاهش چربی و افزایش رطوبت ، خاکستر و pH تیمارها نسبت به نمونه شاهد بود .از نظر ویژگیهای حسی تیمارها از نظر طعم و مزه ورنگ تفاوت معنی داری با نمونه شاهد نداشتند ولی از نظر ویژگیهای بافتی دارای تفاوت معنی داری با نمونه شاهد بودند
واژگان کلیدی
فیبر رژیمی گندم ،سوسیس هات داگ، ویژگیهای ارگانولپتیکی
مبلغ قابل پرداخت 6,900 تومان
برچسب های مهم
نوع فایل: power point فرمت فایل: pptx قابل ویرایش تعداد اسلایدها: 34 اسلاید قسمتی از متن پاورپوینت: چو قران بخوانند ، دیگر خموش به آیات قران فرا دار گوش وَ اِذا قُــرِاءَ القُـــــران ،فَاستَمِعــوا لَه وَ اَنصتـوُا لَعَلَّکُم تُرحَموُن قران ... ...
حجم فایل : 56.8 KB نوع فایل : پاور پوینت تعداد اسلاید ها : 23 بنام خدا الگوریتم ضرب اعداد صحیح بزرگ مسئله: ضرب دو عدد صحیح بزرگ u و v large _ integer prod ( large_integer u, large_integer v) { large_inreger x , y , w , z ; int n , m ; n = maximum(number of digits in ... ...
اگر به یک وب سایت یا فروشگاه رایگان با فضای نامحدود و امکانات فراوان نیاز دارید بی درنگ دکمه زیر را کلیک نمایید.
ایجاد وب سایت یا