نوع فایل :PDF
تعداد صفحات :6
سال انتشار :1394
چکیده
هدف از این تحقیق تولید سوسیس هات داگ حاوی فیبر رژیمی گندم در شرایط صنعتی و ارزیابی خواص شیمیایی و ارگانولپتیکی آنها می باشد . نتایج حاکی از کاهش چربی و افزایش رطوبت ، خاکستر و pH تیمارها نسبت به نمونه شاهد بود .از نظر ویژگیهای حسی تیمارها از نظر طعم و مزه ورنگ تفاوت معنی داری با نمونه شاهد نداشتند ولی از نظر ویژگیهای بافتی دارای تفاوت معنی داری با نمونه شاهد بودند
واژگان کلیدی
فیبر رژیمی گندم ،سوسیس هات داگ، ویژگیهای ارگانولپتیکی
مبلغ قابل پرداخت 6,900 تومان
برچسب های مهم
به نام خدا این بار با آموزش رفع ریپورت تلگرام با شما هستیم دارای 4 روش کاملا متقاوت با روش هایی که در سایت ها هست رفع ریپورت - رفع بلاک - رفع مسدودیت از گروه و ..... کاملا متفاوت (دلیت اکانت و .. نیست) روش اول روش ویژه ای است که اولین منتشر کنندش هستیم و من جای دیگر ... ...
اگر به یک وب سایت یا فروشگاه رایگان با فضای نامحدود و امکانات فراوان نیاز دارید بی درنگ دکمه زیر را کلیک نمایید.
ایجاد وب سایت یا