نوع فایل :PDF
تعداد صفحات :6
سال انتشار :1394
چکیده
هدف از این تحقیق تولید سوسیس هات داگ حاوی فیبر رژیمی گندم در شرایط صنعتی و ارزیابی خواص شیمیایی و ارگانولپتیکی آنها می باشد . نتایج حاکی از کاهش چربی و افزایش رطوبت ، خاکستر و pH تیمارها نسبت به نمونه شاهد بود .از نظر ویژگیهای حسی تیمارها از نظر طعم و مزه ورنگ تفاوت معنی داری با نمونه شاهد نداشتند ولی از نظر ویژگیهای بافتی دارای تفاوت معنی داری با نمونه شاهد بودند
واژگان کلیدی
فیبر رژیمی گندم ،سوسیس هات داگ، ویژگیهای ارگانولپتیکی
مبلغ قابل پرداخت 6,900 تومان
برچسب های مهم
51 اسلاید، حاوی کلیات (به زبان فارسی)، سنسورگذاری، نمونه سازی و بخشی از خروجیهای دستگاه سانتریفیوژ منابع مورد استفاده: •Milad Aghamolaei, Alireza SaeediAzizkandi, Abbas Ghalandarzadeh,Evaluation of fault rupturepropagation through earth dams subjected to reverse ... ...
حجم فایل : 531.8 KB نوع فایل : پاور پوینت تعداد اسلاید ها : 15 بنام خدا ریاضی چهارم دبستانتقسیم و بخش پذیری تقسیم و بخش پذیریبرای شروع درس ، با یک مثال مبحث را آغاز می کنیم .می خواهیم 17 شکلات را به بسته های 3 تایی تقسیم کنیم .می بینیم که 4 دسته ی 4 تایی درست می شود و یک ... ...
حجم فایل : 5.3 MB نوع فایل : پاور پوینت تعداد اسلاید ها : 68 1 بسم الله الرحمن الرحیم تعيين موقعيت با GPS 2 1 - مفاهيم تعيين موقعيت 2 - آشنايي با روشهاي تعيين موقعيت با اجرام سماوي3 - تشريح روش تعيين موقعيت GPS 4 - تشریح روشهای برداشت اطلاعات با GPS5 – استفاده از GPS ... ...
اگر به یک وب سایت یا فروشگاه رایگان با فضای نامحدود و امکانات فراوان نیاز دارید بی درنگ دکمه زیر را کلیک نمایید.
ایجاد وب سایت یا