مرجـع دانـش پارس

مرجـع دانـش پارس

بانک جامع مقالات علمی-پژوهشی به زبان های فارسی و انگلیسی در بیش از پنجاه گرایش علمی-تحقیقاتی

آمار سایت

اشتراک در خبرنامه

جهت عضویت در خبرنامه لطفا ایمیل خود را ثبت نمائید

Captcha

آمار بازدید

  • بازدید امروز : 668
  • بازدید دیروز : 797
  • بازدید کل : 4201175

جداسازی و شناسایی فنوتیپی و ژنوتیپی اسینتوباکتربومانی از نمونه های بالینی بیمارستان سینا تبریز در سال 1390به روش Multiplex PCR


جداسازی و شناسایی فنوتیپی و ژنوتیپی اسینتوباکتربومانی از نمونه های بالینی بیمارستان سینا تبریز در سال 1390به روش Multiplex PCR

نوع فایل:PDF

تعداد صفحات :6

سال انتشار : 1394

چکیده

آسینتوباکتربومانی، از مهمترین پاتوژن های فرصت طلب بیمارستانی بوده که باعث ایجاد عفونت های وسیعی در افراد با سیستم ایمنی ضعیف می شود. این باکتری باعث ایجاد عفونت های وسیعی از جمله باکتریمی ، سپتی سمی ، پنومونیا ، آندوکاردیت ، مننژیت ، عفونت های زخمی، پوستی، بافت های نرم بدن و عفونت دستگاه تنفسی و دستگاه ادراری می شود . متاسفانه ، امروزه حضور سویه های مقاوم به چند دارو باعث ایجاد نگرانی در دنیا شده است. هدف از این مطالعه ، جداسازی و شناسایی برای جلوگیری از اپیدمی شدن عفونت های ایجاد شده توسط آن در بیمارستان سینای تبریز بود. در مجموع از 2211 نمونه جمع آوری شده از بیماران بستری در بخش های مختلف بیمارستان بعد از انجام تست های بیوشیمیایی و روش Multiplex PCR ، تعداد 59 سویه آسینتوباکتربومانی با استفاده از روش های فنوتیپی و ژنوتیپی شناسایی شد

واژگان کلیدی

آسینتوباکتربومانی ، باکتری پاتوژن، Multiplex PCR ، اپیدمیولوژی


مبلغ قابل پرداخت 6,900 تومان

توجه: پس از خرید فایل، لینک دانلود بصورت خودکار در اختیار شما قرار می گیرد و همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال می شود. درصورت وجود مشکل می توانید از بخش تماس با ما ی همین فروشگاه اطلاع رسانی نمایید.

Captcha
پشتیبانی خرید

برای مشاهده ضمانت خرید روی آن کلیک نمایید

  انتشار : ۲۷ مرداد ۱۳۹۵               تعداد بازدید : 2233

برچسب های مهم

دیدگاه های کاربران (0)

نگهداری مواد غذایی با استفاده از تشعشع 26 اسلاید

نگهداری مواد غذایی با استفاده از تشعشع 26 اسلاید

حجم فایل : 552.7 KB نوع فایل : پاور پوینت تعداد اسلاید ها : 27 بسم الله الرَّحمن الرَّحیم نگهداری مواد غذایی با استفاده از تشعشع روشهای نگهداری مواد غذایی الف)روشهای فیزیکیدر نگهداری مواد غذایی به روش فیزیکی از گرما ، سرما و تشعشع استفاده می شود. ب)روشهای شیمیایی اشعه ... ...

اگر به یک وب سایت یا فروشگاه رایگان با فضای نامحدود و امکانات فراوان نیاز دارید بی درنگ دکمه زیر را کلیک نمایید.

ایجاد وب سایت یا
فروشگاه حرفه ای رایگان

مجموعه بی نظيری از مقالات علمی پژوهشی،پروژه های دانشجويی،كتاب،نشریات و فيلم های مستند آموزشی

فید خبر خوان    نقشه سایت    تماس با ما