نوع فایل :PDF
تعداد صفحات :18
سال انتشار :1394
چکیده
هزاران سال است که مردم نقاط مختلف دنیا از نوشیدنی ها برای رفع تشنگی ، کسب مواد مغذی و یا درمان برخی بیماری ها استفاده می کنند. آگاهی از نوع و روش های تولید نوشیدنی های بومی کشورهای مختلف از جنبه های متعددی ارزشمنداست که آشنایی با فرهنگ مردم و امکان بهره گیری صنعتی از جمله مهمترین آنهاست. نوشیدنی Bhaati Jannr یکی از نوشیدنی های رایج مناطق هیمالایای شرقی )نپال, هند و بوتان( است که از نوعی برنج تهیه می شود. یک نوشیدنی تخمیری بوده که در تهیه آن از مخمرها و باکتری های اسید لاکتیک در قالب یک مایه تخمیرکننده بنام مارچا استفاده می شود .پختن ، تخمیر هوازی و تخمیر بی هوازی سه مرحله مهم در تهیه باتی جانر است . فرایند تخمیر از چند روز تا یک هفته بطول انجامیده و محصول نهایی یک نوشیدنی اسیدی با pH=5,3 وماده خشک حدود 18 % می باشد. نوشیدنی Parakari نیز یکی از نوشیدنی های بومی مناطق آمریکای مرکزی مانند برزیل و گوایانا است که از ریشه کاساوا تهیه می شود. تولید این نوشیدنی دارای مراحل متعددی است و تولید یک پاراکاری مطلوب شدیدا به انتخاب مواد اولیه مناسب و کنترل مراحل مختلف فرایند تخمیرهوازی و بی هوازی بستگی دارد . زمان تخمیر حدود 5 روز بطول می انجامد. هر دو نوشیدنی فوق دارای ارزش تغذیه ای بالایی هستند و در صورتیکه فرایند تخمیر منجر به تولید الکل شود با تکنولوژی اسمز معکوس و استخراج با سیالات فوق بحرانی می توان نسبت به حذف آنها اقدام نمود.
واژگان کلیدی
نوشیدنی های تخمیری، اسمز معکوس، سیال فوق بحرانی، باتی جانر، پاراکاری
مبلغ قابل پرداخت 6,900 تومان
برچسب های مهم
اگر به یک وب سایت یا فروشگاه رایگان با فضای نامحدود و امکانات فراوان نیاز دارید بی درنگ دکمه زیر را کلیک نمایید.
ایجاد وب سایت یا