مرجـع دانـش پارس

مرجـع دانـش پارس

بانک جامع مقالات علمی-پژوهشی به زبان های فارسی و انگلیسی در بیش از پنجاه گرایش علمی-تحقیقاتی

آمار سایت

اشتراک در خبرنامه

جهت عضویت در خبرنامه لطفا ایمیل خود را ثبت نمائید

Captcha

آمار بازدید

  • بازدید امروز : 716
  • بازدید دیروز : 1090
  • بازدید کل : 4023285

مطالعه تاثیر اسانس آویشن شیرازی بر ویژگی های میکروبی پنیر آباده در طول مرحله رسیدن


مطالعه تاثیر اسانس آویشن شیرازی بر ویژگی های میکروبی پنیر آباده در طول مرحله رسیدن

نوع فایل:PDF

تعداد صفحات :8

سال انتشار : 1394

چکیده

اسانس گیاه آویشن شیرازی کشت شده در ایران به طور گسترده ای به عنوان طعم دهنده در مواد غذایی کاربرد دارد.همچنین این اسانس برای بعضی از باکتری های بیماریزای غذایی اثر ضد میکروبی دارد. هدف از این تحقیق ارزیابی تاثیرغلظت های مختلف اسانس آویشن شیرازی بر خواص میکروبی پنیرهای سنتی عرضه شده در بازار آباده در طی مرحله رسیدن بود. اسانس این گیاه به روش تقطیر با بخار تهیه و آنالیز اسانس توسط دستگاه گاز کروماتوگراف متصل به طیف نگار جرمی انجام شد. برای ارزیابی تاثیر اسانس آویشن شیرازی، 3 نوع پنیر حاوی اسانس آویشن شیرازی با غلظت های صفر، 011 و 011 ppm در 3 تکرار و در مجموع 54 نمونه 011 گرمی تهیه و نمونه تهیه شده در دمای حدود 5 درجه سلسیوس نگهداری و در دوره های صفر و15و30و60و90 روز دوره رسیدن مورد آزمایش قرار گرفتند. نتایج تحقیق نشان داد که غلظت 011ppm اسانس آویشن شیرازی بر روی شمارش کلی باکتری ها در طول روزهای 01 و 01 بر روی شمارش کلی فرم ها و استافیلوکوک ها در طول دوره 01 روزه اثر مهاری معنی دار داشته است .(p <1014) لذا در مجموع می توان گفت که غلظت 011pmm آویشن شیرازی می تواند به عنوان یک ماده نگهدارنده طبیعی در پنیرهای سنتی آباده استفاده شود.

واژگان کلیدی

اسانس، آویشن شیرازی، پنیر سنتی آباده، خواص میکروبی


مبلغ قابل پرداخت 6,900 تومان

توجه: پس از خرید فایل، لینک دانلود بصورت خودکار در اختیار شما قرار می گیرد و همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال می شود. درصورت وجود مشکل می توانید از بخش تماس با ما ی همین فروشگاه اطلاع رسانی نمایید.

Captcha
پشتیبانی خرید

برای مشاهده ضمانت خرید روی آن کلیک نمایید

  انتشار : ۲ شهریور ۱۳۹۵               تعداد بازدید : 1479

برچسب های مهم

دیدگاه های کاربران (0)

ریاضی چهارم دبستان تقسیم و بخش پذیری

ریاضی چهارم دبستان تقسیم و بخش پذیری

حجم فایل : 531.8 KB نوع فایل : پاور پوینت تعداد اسلاید ها : 15 بنام خدا ریاضی چهارم دبستانتقسیم و بخش پذیری تقسیم و بخش پذیریبرای شروع درس ، با یک مثال مبحث را آغاز می کنیم .می خواهیم 17 شکلات را به بسته های 3 تایی تقسیم کنیم .می بینیم که 4 دسته ی 4 تایی درست می شود و یک ... ...

اگر به یک وب سایت یا فروشگاه رایگان با فضای نامحدود و امکانات فراوان نیاز دارید بی درنگ دکمه زیر را کلیک نمایید.

ایجاد وب سایت یا
فروشگاه حرفه ای رایگان

مجموعه بی نظيری از مقالات علمی پژوهشی،پروژه های دانشجويی،كتاب،نشریات و فيلم های مستند آموزشی

فید خبر خوان    نقشه سایت    تماس با ما