مرجـع دانـش پارس

مرجـع دانـش پارس

بانک جامع مقالات علمی-پژوهشی به زبان های فارسی و انگلیسی در بیش از پنجاه گرایش علمی-تحقیقاتی

آمار سایت

اشتراک در خبرنامه

جهت عضویت در خبرنامه لطفا ایمیل خود را ثبت نمائید

Captcha

آمار بازدید

  • بازدید امروز : 154
  • بازدید دیروز : 924
  • بازدید کل : 4039587

بررسی و مقایسه تاثیر دو پوشش خوراکی استیک اسید و کیتوزان بر رشد کپک و مخمر در بادام درختی


بررسی و مقایسه تاثیر دو پوشش خوراکی استیک اسید و کیتوزان بر رشد کپک و مخمر در بادام درختی

نوع فایل:PDF

تعداد صفحات:10

سال انتشار:1394

چکیده

رشد کپک و مخر در محصولات غذایی، اجتناب ناپذیر است، بادام درختی از جمله محصولاتی است که علارغم خواص بسیار زیادی که برای سلامتی دارد، به واسطه رطوبتی که در ساختارش وجود دارد، محل مناسبی برای ورود و رشد میکروارگانیسم ها می باشد. اما مطالعات زیادی در جهتجلوگیری از ورود میکروارگانیسم ها و به تعویق انداختن و کاهش آلودگی کپکی محصولات غذایی، انجام شده است. شاخه ای از این مطالعات در جهتجلوگیری از ورود میکرو ارگانیسم ها، مطالعه در مورد پوشش های خوراکی طبیعی است، از جمله مزایای کیتوزان، خوراکی بودن، ضد باکتری و ضد میکروب است، کیتوزان قابلیت حمله و متلاشی کردن سلول میکروارگانیسم را دارد. هدف از این پژوهش، مطالعه و مقایسه اثر ضد میکروبی پوشش خوراکی کیتوزان و استیک اسید بر روی بادام درختی، می باشد اسید استیک 1% و کیتوزان0/75و1/5درصد تهیه و بادام ها پوشش داد شدند و آزمایشات شامل وزن، رطوبت، شمارش کپک و مخمر و درصد توسعه کپک آسپرژیلوس، هر دو هفته یکبار در مدت چهارماه نگهداری بادام درژرمیناتور با دمای 00 درجه سانتیگراد و رطوبت 17 %، انجام شد. نتایج نشان داد که پوشش کیتوزان در جلوگیری از انتقال رطوبت و در نتیجه کاهش وزن بادام نقش قابل توجهی ایفا کرد و همچنین به مقدار زیاد توانست از رشد کپک و مخمر در طول دوره نگهداری، بکاهد. استیک اسید به مقدار کم توانست از رشد میکروارگانیسم ها بکاهد ولی در کنترل انتقال رطوبت در بادام، نقشی نداشت. پوشش خوراکی کیتوزان، به عنوان یک پوشش خوراکی منحصر به فرد، در کاهش ورود و رشد کپک و مخمر و نیز حفظ تازگی اولیه در بادام درختی، شناخته شد.

واژگان کلیدی

استیک اسید، پوشش خوراکی، کپک و مخمر، کیتوزان


مبلغ قابل پرداخت 6,900 تومان

توجه: پس از خرید فایل، لینک دانلود بصورت خودکار در اختیار شما قرار می گیرد و همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال می شود. درصورت وجود مشکل می توانید از بخش تماس با ما ی همین فروشگاه اطلاع رسانی نمایید.

Captcha
پشتیبانی خرید

برای مشاهده ضمانت خرید روی آن کلیک نمایید

  انتشار : ۲ آبان ۱۳۹۵               تعداد بازدید : 1949

برچسب های مهم

دیدگاه های کاربران (0)

فناوري پروتکل wap

فناوري پروتکل wap

حجم فایل : 342.4 KB نوع فایل : پاور پوینت تعداد اسلاید ها : 37 بنام خدا 1 فناوري پروتکل wap 2 فهرست موضوعيفصل اول:1-مقدمه2-تاريخچه3-اهداف پروتكل وپ4-دلايل استفاده از اينترنت از طريق شبكه هاي بيسيم5-انواع موبايلهايي كه داراي قابليت وپ ميباشند6-چه افرادي در آينده از وپ ... ...

دریافت فایل : فناوري پروتکل wap
الکتریسیته

الکتریسیته

حجم فایل : 447.4 KB نوع فایل : پاور پوینت تعداد اسلاید ها : 7 بنام خدا الکتریسیتهفیزیک هشتم-فصل 9 میله شیشه ای + و پارچه ابریشمی- میله پلاستیکی _ و پرچه پشمی +میله شیشه ای + و پارچه پلاستیکی _ الکتریسیته مالشی رسانا – نارساناالقای بارالکتریکیالکتروسکوپمدار الکتریکی میزان ... ...

دریافت فایل : الکتریسیته
یخچال های طبیعی

یخچال های طبیعی

حجم فایل : 5.2 MB نوع فایل : پاور پوینت تعداد اسلاید ها : 27 به نام خداوند جان آفرین  (وَجَعَلْنَا مِنَ الْمَاء كُلَّ شَيْءٍ حَيٍّ) و هر چيز زنده‏اى را از آب پديد آورديم سوره انبیا آیه ۳۰ یخچال های طبیعی یخچال طبیعی یا یَخ‌رود توده‌ای یخ است که بر اثر نیروی گرانش از ... ...

دریافت فایل : یخچال های طبیعی
حرکت شناسی و بیومکانیک توصیفی

حرکت شناسی و بیومکانیک توصیفی

حجم فایل : 37.4 KB نوع فایل : پاور پوینت تعداد اسلاید ها : 12 بنام خدا حرکت شناسی و بیومکانیک توصیفی اهداف: 1- آشنایی به آناتومی و حرکت شناسی تکنیک مورد نظر(عضلات موثر، ترتیب فعالیت عضلات، تغییرات مرکز ثقل، مراحل انجام تکنیک، صفحات و محورهای فرضی حرکت شناسی، اهرمها ، نوع ... ...

اگر به یک وب سایت یا فروشگاه رایگان با فضای نامحدود و امکانات فراوان نیاز دارید بی درنگ دکمه زیر را کلیک نمایید.

ایجاد وب سایت یا
فروشگاه حرفه ای رایگان

مجموعه بی نظيری از مقالات علمی پژوهشی،پروژه های دانشجويی،كتاب،نشریات و فيلم های مستند آموزشی

فید خبر خوان    نقشه سایت    تماس با ما