مرجـع دانـش پارس

مرجـع دانـش پارس

بانک جامع مقالات علمی-پژوهشی به زبان های فارسی و انگلیسی در بیش از پنجاه گرایش علمی-تحقیقاتی

آمار سایت

اشتراک در خبرنامه

جهت عضویت در خبرنامه لطفا ایمیل خود را ثبت نمائید

Captcha

آمار بازدید

  • بازدید امروز : 415
  • بازدید دیروز : 533
  • بازدید کل : 4033548

بررسی اثر مقایسه ای صمغ بالنگو، صمغ شیرازی، صمغ آنغوزه، صمغ ترنجبین در پوشانندگی پوشانندگی و بافت قطعات سرخ شدنی ناگت مرغ


بررسی اثر مقایسه ای صمغ بالنگو، صمغ شیرازی، صمغ آنغوزه، صمغ ترنجبین در پوشانندگی پوشانندگی و بافت قطعات سرخ شدنی ناگت مرغ

نوع فایل:PDF

تعداد صفحات:17

سال انتشار:1394

چکیده

محصولات سرخ شده به طور گستردهای در سرتاسر جهان مصرف میشود هرچند که برحسب تفاوتهای جغرافیایی و نوع مواد اولیه دردسترس گاها روشهای مختلفی برای تهیه آنها به کار برده میشود. سرخ کردن یکی از فرآیندهای قدیمی و متداول پخت غذا با تغییرات فیزیکی و شیمیایی نظیرژلاتینه شدن نشاسته، دناتوره شدن، پروتئین، تبخیر آب و تشکیل پوسته همراه است و با انتقال حرارت و جرم موجب حرکت روغن به محصول و حرکتآب از محصول به روغن می شود. صمغها هیدروکلوئیدهایی هستند که با جذب آب سبب افزایش ویسکوزیته ودر نتیجه پایداری برخی از سیستمهای غذایی میشوند از این نظر کاربرد گستردهای در بسیاری از فراوردههای غذایی، ازجمله در کاهش جذب روغن دارند. هدف از این تحقیق استفاده از صمغهای خوراکی مانند فارسی، ترنجبین، بالنگو و آنغوزه در تولید صنعتی ناگت مرغ، که تا کنون در مورد ناگت مرغ مطالعهای در این خصوص صورتنگرفتهاست. دمای بهینه سرخکردن نمونه ها 471℃ بودهاست. ناگت مرغ حاوی صمغهای ذکرشده در لعاب سطحی ( پوشش دهی) و هسته ) بافت( در22 تیمار، به ترتیب با 1بار تکرار، طبق آزمون دستگاهی بافت سنج و مورد بررسی قرار گرفت. نتایج آزمون بافت سنجی نمونههای سرخ شده در % 1درصد ترنجبین) 4 / پوششدهی ناگت نشانداد.که تیمار، 4درصدفارسی همراه با 5 F+%1.5T (کمترین شاخصهای سختی و نیروی برشی رابین تمامی نمونهها داشته و تفاوت آن با سایر نمونه ها معنی دار بوده است )

واژگان کلیدی

هیدروکلویید ها، صمغ، ناگت مرغ، آزمون دستگاه بافت سنج. محتوای روغن و درصد چربی.


مبلغ قابل پرداخت 6,900 تومان

توجه: پس از خرید فایل، لینک دانلود بصورت خودکار در اختیار شما قرار می گیرد و همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال می شود. درصورت وجود مشکل می توانید از بخش تماس با ما ی همین فروشگاه اطلاع رسانی نمایید.

Captcha
پشتیبانی خرید

برای مشاهده ضمانت خرید روی آن کلیک نمایید

  انتشار : ۳ آبان ۱۳۹۵               تعداد بازدید : 2026

برچسب های مهم

دیدگاه های کاربران (0)

یخچال های طبیعی

یخچال های طبیعی

حجم فایل : 5.2 MB نوع فایل : پاور پوینت تعداد اسلاید ها : 27 به نام خداوند جان آفرین  (وَجَعَلْنَا مِنَ الْمَاء كُلَّ شَيْءٍ حَيٍّ) و هر چيز زنده‏اى را از آب پديد آورديم سوره انبیا آیه ۳۰ یخچال های طبیعی یخچال طبیعی یا یَخ‌رود توده‌ای یخ است که بر اثر نیروی گرانش از ... ...

دریافت فایل : یخچال های طبیعی

اگر به یک وب سایت یا فروشگاه رایگان با فضای نامحدود و امکانات فراوان نیاز دارید بی درنگ دکمه زیر را کلیک نمایید.

ایجاد وب سایت یا
فروشگاه حرفه ای رایگان

مجموعه بی نظيری از مقالات علمی پژوهشی،پروژه های دانشجويی،كتاب،نشریات و فيلم های مستند آموزشی

فید خبر خوان    نقشه سایت    تماس با ما