مرجـع دانـش پارس

مرجـع دانـش پارس

بانک جامع مقالات علمی-پژوهشی به زبان های فارسی و انگلیسی در بیش از پنجاه گرایش علمی-تحقیقاتی

آمار سایت

اشتراک در خبرنامه

جهت عضویت در خبرنامه لطفا ایمیل خود را ثبت نمائید

Captcha

آمار بازدید

  • بازدید امروز : 131
  • بازدید دیروز : 984
  • بازدید کل : 4023684

بررسی کاربرد اسانسهای روغنی گیاهی بهعنوان نگهدارنده طبیعی درمحصولات گوشتی برای مقابله با میکروارگانیسم های عامل فساد


بررسی کاربرد اسانسهای روغنی گیاهی بهعنوان نگهدارنده طبیعی درمحصولات گوشتی برای مقابله با میکروارگانیسم های عامل فساد

نوع فایل:PDF

تعداد صفحات:11

سال انتشار:1394

چکیده

افزایش اگاهی جامعه دررابطه با خطرات بالقوه موادافزودنی شیمیایی و تبلیغات جدی برعلیه این گونه مواد به حدی بوده است که اکثرمصرف کنندگان تمایل به خرید محصولات حاوی برچسب افزودنی های طبیعی هستند دراین میان استفاده ازنگهدارنده های طبیعی میتواند ضمن افزایش عمرنگهداری محصول سیب افزایش ارزش تغذیه ایموادغذایی گردد هدف اصلی این تحقیق عبارتندازبررسی امکان استفاده ازموادگیاهی طبیعی اسانس روغنی گیاهان به عنوان نگهدارنده طبیعی برای مقابله با میکروارگانیسم های عامل فسادوبیماری زا درمحصولات گوشتی خصوصا سوسیس و کالباس بوده لذا با بررسی های صورت گرفته درکتب استانداردها و مراجع ذیصلاح انتخاب موادازمایشات صورت پذیرفت که درمورد سوشه های میکروبی نهایتا میکروارگانیسم های استافیلوکوکوس اورئوس کوآگولاز مثبت اشرشیاکلی 1075:H5 سالمونلااینتریدیس باکتری کلستریدیوم پرفرینجنس مخمر کاندیدا البیکانس و کپک اسپرژیلوس نایجر جهت ازمونهای میکروبی تهیه گردید و درمورد اسانس های گیاهی مورد ازمون که ازنظر طعم و مزه نیز با محصول گوشتی هماهنگی دارند تعداد 5 گیاه انتخاب کردیم کلیه مراحل کار درمحل پژوهشکده بیوتکنولوژی اصفهان و به مدت یک سال صورت پذیرفت عملیات اسانس گیری توسط دستگاه کلونجر انجام و پس ازازمایش دیسک دیفیوژن جهت تعیین خواص ضدمیکروبی گیاهان مشخص شد میکروارگانیسم ها ازنظر مقاومت نسبت به اسانسهای گیاهی متفاوت بوده و باکتریها گرم مثبت و گرم منفی نسبتب ه قارچها مقاوم تر بودند

واژگان کلیدی

اسانس روغنی /موادموثره /میکروارگانیسم /کلستریدیوم پرفرینجنس /سوسیس و کالباس


مبلغ قابل پرداخت 6,900 تومان

توجه: پس از خرید فایل، لینک دانلود بصورت خودکار در اختیار شما قرار می گیرد و همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال می شود. درصورت وجود مشکل می توانید از بخش تماس با ما ی همین فروشگاه اطلاع رسانی نمایید.

Captcha
پشتیبانی خرید

برای مشاهده ضمانت خرید روی آن کلیک نمایید

دیدگاه های کاربران (0)

فیزیک دوم دبیرستان   فصل 5 چگالی

فیزیک دوم دبیرستان فصل 5 چگالی

حجم فایل : 625.8 KB نوع فایل : پاور پوینت تعداد اسلاید ها : 9 بنام خدا فیزیک دوم دبیرستانفصل 5(چگالی) جرم یکای حجم هر جسم را چگالی یا جرم حجمی نامیده و با نشان می دهیم و یکای آن در SI ، است. بنابراین : چگالی جسم نمونه جدول چگالی اجسام جرم یک لیتر آب چند کیلوگرم است؟ مثال ... ...

ریاضی چهارم دبستان تقسیم و بخش پذیری

ریاضی چهارم دبستان تقسیم و بخش پذیری

حجم فایل : 531.8 KB نوع فایل : پاور پوینت تعداد اسلاید ها : 15 بنام خدا ریاضی چهارم دبستانتقسیم و بخش پذیری تقسیم و بخش پذیریبرای شروع درس ، با یک مثال مبحث را آغاز می کنیم .می خواهیم 17 شکلات را به بسته های 3 تایی تقسیم کنیم .می بینیم که 4 دسته ی 4 تایی درست می شود و یک ... ...

اگر به یک وب سایت یا فروشگاه رایگان با فضای نامحدود و امکانات فراوان نیاز دارید بی درنگ دکمه زیر را کلیک نمایید.

ایجاد وب سایت یا
فروشگاه حرفه ای رایگان

مجموعه بی نظيری از مقالات علمی پژوهشی،پروژه های دانشجويی،كتاب،نشریات و فيلم های مستند آموزشی

فید خبر خوان    نقشه سایت    تماس با ما