نوع فایل:PDF
تعداد صفحات:8
سال انتشار:1394
چکیده
با توجه به اینکه گندم محصولی مهم و اساسی در بخش کشاورزی و غذای اصلی مردم جهان میباشد و با توجه به نقش اساسی آنزیم های آرد در توليد محصولات مختلف نانوایی بخصوص نان، شناخت کافی از فعاليت آنها می تواند ما را در توليد محصولات با کيفيت مناسب یاری کند. به منظور بررسی تاثير آرد والسهای مختلف بر فعاليت آنزیم آلفا آميلاز و فاکتورهای کيفی پروتئين این تحقيق درسال 1393 برای اولين بار در استان مازندران مورد بررسی قرار گرفت. برای بررسی روند تغييرات فعاليت آلفا آميلازی از والس های مختلف، فعاليت این آنزیم بعد از ساعات مختلف اندازه گيری شد. نتایج نشان داد که زمان نمونه برداری در ميزان آنزیم آلفا آميلازی، پروتئين و گلوتن آرد موثر بوده است همچنين مراحل مختلف تهيه آرد از والس های مختلف نيز بر ميزان آلفا آميلاز، گلوتن و ميزان پروتئين موثر بوده است.
واژگان کلیدی
آرد گندم، آلفا آمیلاز، پروتئین، گلوتن، والس
مبلغ قابل پرداخت 6,900 تومان
برچسب های مهم
حجم فایل : 447.4 KB نوع فایل : پاور پوینت تعداد اسلاید ها : 7 بنام خدا الکتریسیتهفیزیک هشتم-فصل 9 میله شیشه ای + و پارچه ابریشمی- میله پلاستیکی _ و پرچه پشمی +میله شیشه ای + و پارچه پلاستیکی _ الکتریسیته مالشی رسانا – نارساناالقای بارالکتریکیالکتروسکوپمدار الکتریکی میزان ... ...
حجم فایل : 5.2 MB نوع فایل : پاور پوینت تعداد اسلاید ها : 27 به نام خداوند جان آفرین (وَجَعَلْنَا مِنَ الْمَاء كُلَّ شَيْءٍ حَيٍّ) و هر چيز زندهاى را از آب پديد آورديم سوره انبیا آیه ۳۰ یخچال های طبیعی یخچال طبیعی یا یَخرود تودهای یخ است که بر اثر نیروی گرانش از ... ...
اگر به یک وب سایت یا فروشگاه رایگان با فضای نامحدود و امکانات فراوان نیاز دارید بی درنگ دکمه زیر را کلیک نمایید.
ایجاد وب سایت یا