مرجـع دانـش پارس

مرجـع دانـش پارس

بانک جامع مقالات علمی-پژوهشی به زبان های فارسی و انگلیسی در بیش از پنجاه گرایش علمی-تحقیقاتی

آمار سایت

اشتراک در خبرنامه

جهت عضویت در خبرنامه لطفا ایمیل خود را ثبت نمائید

Captcha

آمار بازدید

  • بازدید امروز : 146
  • بازدید دیروز : 815
  • بازدید کل : 4416707

مطالعه تاثیر اسانس آویشن شیرازی بر ویژگی های میکروبی پنیر آباده در طول مرحله رسیدن


مطالعه تاثیر اسانس آویشن شیرازی بر ویژگی های میکروبی پنیر آباده در طول مرحله رسیدن

نوع فایل:PDF

تعداد صفحات :8

سال انتشار : 1394

چکیده

اسانس گیاه آویشن شیرازی کشت شده در ایران به طور گسترده ای به عنوان طعم دهنده در مواد غذایی کاربرد دارد.همچنین این اسانس برای بعضی از باکتری های بیماریزای غذایی اثر ضد میکروبی دارد. هدف از این تحقیق ارزیابی تاثیرغلظت های مختلف اسانس آویشن شیرازی بر خواص میکروبی پنیرهای سنتی عرضه شده در بازار آباده در طی مرحله رسیدن بود. اسانس این گیاه به روش تقطیر با بخار تهیه و آنالیز اسانس توسط دستگاه گاز کروماتوگراف متصل به طیف نگار جرمی انجام شد. برای ارزیابی تاثیر اسانس آویشن شیرازی، 3 نوع پنیر حاوی اسانس آویشن شیرازی با غلظت های صفر، 011 و 011 ppm در 3 تکرار و در مجموع 54 نمونه 011 گرمی تهیه و نمونه تهیه شده در دمای حدود 5 درجه سلسیوس نگهداری و در دوره های صفر و15و30و60و90 روز دوره رسیدن مورد آزمایش قرار گرفتند. نتایج تحقیق نشان داد که غلظت 011ppm اسانس آویشن شیرازی بر روی شمارش کلی باکتری ها در طول روزهای 01 و 01 بر روی شمارش کلی فرم ها و استافیلوکوک ها در طول دوره 01 روزه اثر مهاری معنی دار داشته است .(p <1014) لذا در مجموع می توان گفت که غلظت 011pmm آویشن شیرازی می تواند به عنوان یک ماده نگهدارنده طبیعی در پنیرهای سنتی آباده استفاده شود.

واژگان کلیدی

اسانس، آویشن شیرازی، پنیر سنتی آباده، خواص میکروبی


مبلغ قابل پرداخت 6,900 تومان

توجه: پس از خرید فایل، لینک دانلود بصورت خودکار در اختیار شما قرار می گیرد و همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال می شود. درصورت وجود مشکل می توانید از بخش تماس با ما ی همین فروشگاه اطلاع رسانی نمایید.

Captcha
پشتیبانی خرید

برای مشاهده ضمانت خرید روی آن کلیک نمایید

  انتشار : ۲ شهریور ۱۳۹۵               تعداد بازدید : 1590

برچسب های مهم

دیدگاه های کاربران (0)

شناسايي و ارزيابي جنبه هاي زيست محيطيريسك هاي ايمني و بهداشتي

شناسايي و ارزيابي جنبه هاي زيست محيطيريسك هاي ايمني و بهداشتي

حجم فایل : 1.9 MB نوع فایل : پاور پوینت تعداد اسلاید ها : 39 عنوان دوره: شناسايي و ارزيابي جنبه هاي زيست محيطي/ريسك هاي ايمني و بهداشتي فهرست مروری بر تعاریفآشنایی با فرآیند شناسایی و ارزیابی ریسکآشنایی با متدهای ارزیابی و تشریح روش FMEAکارگاه عملي 1 - خطر ( Hazard ) ... ...

طرح جابربن حیان دستگاه گوارش   مخصوص پایه ابتدایی  فقط 9900 تومان

طرح جابربن حیان دستگاه گوارش مخصوص پایه ابتدایی فقط 9900 تومان

معرفی : بهترین طرح جابربن حیان ابتدایی دستگاه گوارش ( مخصوص پایه ابتدایی)قیمت فقط 9900 تومان :(بصورت ورد و قابل ویرایش ) این نمونه طرح جابر که برای شما تهیه کرده ایم و با قیمت مناسب 9900 تومان در دسترس شما قرار داده ایم طرح جابربن حیان دستگاه گوارش می باشد که بلافاصله بعد ... ...

word مجری گری هفته معلم

word مجری گری هفته معلم

سلام. من متنی رو براتون قرار دادم که میتونید در مراسمات و جشن های هفته معلم استفاده کنید. این متن دارای: شعر دکلمه خوش آمد گویی دعوت زیبا از سخنران ها شعر طنز و جمع بندی و پایان متن بسیار زیبا  با استفاده از این متن، درمجری گری خود مانند یک ستاره و مثل مجری های ... ...

تحلیل نقشه های الکتریکی دنده عقب پژوه 206 مولتی پلکس ایرانی - گیربکس اتومات و گیربکس دستی

تحلیل نقشه های الکتریکی دنده عقب پژوه 206 مولتی پلکس ایرانی - گیربکس اتومات و گیربکس دستی

مجموعه حاضر پکیجی کامل برای تحلیل و نحوه کارایی سیستم چراغ دنده عقب پژو 206 است. این مجموعه در سه بخش زیر اطلاعات را دسته بندی نموده است: کتاب ها و منابع کامل مورد نیاز برای خواندن نقشه های الکتریکی نقشه کامل همه نقشه های الکتریکی برق خودرو پژو 206 فایل صوتی 10 دقیقه ... ...

اگر به یک وب سایت یا فروشگاه رایگان با فضای نامحدود و امکانات فراوان نیاز دارید بی درنگ دکمه زیر را کلیک نمایید.

ایجاد وب سایت یا
فروشگاه حرفه ای رایگان

Par3store@gmail.com

مجموعه بی نظيری از مقالات علمی پژوهشی،پروژه های دانشجويی،كتاب،نشریات و فيلم های مستند آموزشی

فید خبر خوان    نقشه سایت    تماس با ما