نوع فایل:PDF
تعداد صفحات :7
سال انتشار : 1394
چکیده
در این مقاله میوه گوجه از نظر سطح رسیده بودن، به کمک پردازش تصویر و کلاس بندی شبکه عصبی به سه سطح نرسیده، رسیده و بیش از حد رسیده تقسیم شده است. خواص شیمیایی، مکانیکی و فیزیکی آن بررسی شده و موثرترین ویژگی هابرای کلاس بندی میوه انتخاب شده است. نتایج حاصل، بیانگر آن است که روش کلاس بندی شبکه عصبی به کار رفته و آموزش دیده، می تواند موفقیتی در حد 22 درصد داشته باشد. بهترین ساختار برای شبکه عصبی مورد نظر، به کمک الگوریتم جستجوگر PSO یافت شده است
واژگان کلیدی
میوه گوجه، پردازش تصویر، شبکه عصبی، الگوریتم PSO
مبلغ قابل پرداخت 6,900 تومان
برچسب های مهم
حجم فایل : 5.2 MB نوع فایل : پاور پوینت تعداد اسلاید ها : 27 به نام خداوند جان آفرین (وَجَعَلْنَا مِنَ الْمَاء كُلَّ شَيْءٍ حَيٍّ) و هر چيز زندهاى را از آب پديد آورديم سوره انبیا آیه ۳۰ یخچال های طبیعی یخچال طبیعی یا یَخرود تودهای یخ است که بر اثر نیروی گرانش از ... ...
اگر به یک وب سایت یا فروشگاه رایگان با فضای نامحدود و امکانات فراوان نیاز دارید بی درنگ دکمه زیر را کلیک نمایید.
ایجاد وب سایت یا