مرجـع دانـش پارس

مرجـع دانـش پارس

بانک جامع مقالات علمی-پژوهشی به زبان های فارسی و انگلیسی در بیش از پنجاه گرایش علمی-تحقیقاتی

آمار سایت

اشتراک در خبرنامه

جهت عضویت در خبرنامه لطفا ایمیل خود را ثبت نمائید

Captcha

آمار بازدید

  • بازدید امروز : 114
  • بازدید دیروز : 1028
  • بازدید کل : 4034275

تعیین رسیده بودن میوه گوجه بر اساس فن آوری پردازش تصویر و کلاس بندی شبکه عصبی


تعیین رسیده بودن میوه گوجه بر اساس فن آوری پردازش تصویر و کلاس بندی شبکه عصبی

نوع فایل:PDF

تعداد صفحات :7

سال انتشار : 1394

چکیده

در این مقاله میوه گوجه از نظر سطح رسیده بودن، به کمک پردازش تصویر و کلاس بندی شبکه عصبی به سه سطح نرسیده، رسیده و بیش از حد رسیده تقسیم شده است. خواص شیمیایی، مکانیکی و فیزیکی آن بررسی شده و موثرترین ویژگی هابرای کلاس بندی میوه انتخاب شده است. نتایج حاصل، بیانگر آن است که روش کلاس بندی شبکه عصبی به کار رفته و آموزش دیده، می تواند موفقیتی در حد 22 درصد داشته باشد. بهترین ساختار برای شبکه عصبی مورد نظر، به کمک الگوریتم جستجوگر PSO یافت شده است

واژگان کلیدی

میوه گوجه، پردازش تصویر، شبکه عصبی، الگوریتم PSO


مبلغ قابل پرداخت 6,900 تومان

توجه: پس از خرید فایل، لینک دانلود بصورت خودکار در اختیار شما قرار می گیرد و همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال می شود. درصورت وجود مشکل می توانید از بخش تماس با ما ی همین فروشگاه اطلاع رسانی نمایید.

Captcha
پشتیبانی خرید

برای مشاهده ضمانت خرید روی آن کلیک نمایید

  انتشار : ۳۱ شهریور ۱۳۹۵               تعداد بازدید : 2080

برچسب های مهم

دیدگاه های کاربران (0)

یخچال های طبیعی

یخچال های طبیعی

حجم فایل : 5.2 MB نوع فایل : پاور پوینت تعداد اسلاید ها : 27 به نام خداوند جان آفرین  (وَجَعَلْنَا مِنَ الْمَاء كُلَّ شَيْءٍ حَيٍّ) و هر چيز زنده‏اى را از آب پديد آورديم سوره انبیا آیه ۳۰ یخچال های طبیعی یخچال طبیعی یا یَخ‌رود توده‌ای یخ است که بر اثر نیروی گرانش از ... ...

دریافت فایل : یخچال های طبیعی

اگر به یک وب سایت یا فروشگاه رایگان با فضای نامحدود و امکانات فراوان نیاز دارید بی درنگ دکمه زیر را کلیک نمایید.

ایجاد وب سایت یا
فروشگاه حرفه ای رایگان

مجموعه بی نظيری از مقالات علمی پژوهشی،پروژه های دانشجويی،كتاب،نشریات و فيلم های مستند آموزشی

فید خبر خوان    نقشه سایت    تماس با ما